#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Rochie albă, deşi nu eşti tu mireasă?

Scrie un comentariu

Şi la acest subiect sunt diverse păreri şi controverse – da sau ba rochiţelor de culoare albă/crem/bej la nuntă atunci când nu eşti tu mireasa?

Răspunsul meu ar fi nici într-un caz! Unu la mână, există riscul ca mireasa să fie eclipsată. Doi la mână, este o dovadă de lipsă de respect.

Rochiile de mireasă în ziua de astăzi sunt foarte şi foarte non-conformiste – unele rochii, deşi albe, nu par a fi deloc o rochie de mireasă şi invers,  unele rochii, deşi nu sunt albe, pot fi uşor confundate cu o rochie de mireasă.

De asemenea, trebuie de luat în consideraţie tipul rochiei, lungimea acesteia şi materialul din care e confecţionată. Trebuie de evitat rochiile prea scurte, care lasă prea multe la vedere, precum şi broderiile sau volanele.

Aşa că… sfatul meu, e să nu riscaţi cu ţinutele în care predomină albul şi să nu îmbrăcaţi o rochie lungă sau de bal, chiar dacă este de altă culoare. Alegeţi ceva mai discret, să nu fie pompos, dar plăcut ochiului. Asta nu înseamnă neapărat să eviţi totalmente culoarea albă din vestimentaţia ta de nuntă. Alege o rochie albă cu imprimeuri/combinaţii în culori intense.

Poţi opta pentru o pereche de pantofi de culoare oranj sau roz zmeură; un sacou/bolero în nuanţe vii; accesorii şi bijuterii supradimensionate, fiind evitate culorile pale. Şi toate acestea, pentru a crea „umbre” pe alb-ul rochiţei şi a avea o ţinută perfectă pentru un astfel de eveniment.

O combinaţie reuşită pentru nuntă este şi cea dintre alb şi negru.

Cel mai bine ar fi să afli din timp ce fel de rochie va purta mireasa şi să alegi o ţinută „respectuoasă” faţă de cea mai importantă femeie a serii 😉

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s