#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Fustele MUNA – rafinament made in Moldova

Scrie un comentariu

Indiferent de alegerile pe care le faceţi în materie de croială, lungime şi culoare, cele mai importante criterii de luat în calcul atunci când ne alegem hainele sunt calitatea materialului, confortul şi unicitatea care ne face să ne simţim speciale. Dacă la toate acestea se mai adaugă faptul că haina este un produs autohton, atunci poţi să fii mândră că ai făcut alegerea corectă.

Am descoperit de curând brand-ul MUNA şi fustele sale de-a dreptul adorabile comercializate de site-ul styleavenue.md. Mi-au atras o atenţie deosebită fustele croite în stil Vintage – acea croială femenină şi seducătoare a rochiilor şi fustelor pe care le purtau mamele noastre în tinereţe şi pe care le mai putem admira astăzi în poze alb-negru.

Moda revine şi bine face 🙂 Lăsăm într-o parte pantalonii – simbol al egalităţii în drepturi cu bărbaţii – şi dăm iama în fustiţe – simbol al feminităţii şi eleganţei.

Fustele Muna sunt diverse ca croială, culoare şi print, încât pot fi asortate fiecărei ocazii, anotimp şi vârste. Lucru important de menţionat este că toate fustele sunt croite din materiale naturale. Pe styleavenue.md, creaţiile MUNA sunt acum la reduceri. Daţi click pe imaginea fustei preferate şi veţi fi direcţionat direct la pagina unde o puteţi procura.

M14-217x300 M15-217x300

M17-217x300M11-217x300M12 fata-217x300 M20-217x300

Pe styleavenue.md găsiţi multe alte creaţii made in Moldova. Cumpărături plăcute şi la cât mai frumoase haine autohtone 🙂

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s