#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Bluzele şi rochiile MiM aduc toamna în garderoba ta

Scrie un comentariu

A venit toamna şi acum, la mare căutare – prin propria garderobă, prin magazine sau site-urile de shopping online – sunt hăinuţele în culori maronii şi ruginii, în nuanţe de galben şi roşu. Experţii în modă schimbă în fiecare an tendinţele, dar cum spunea Coco Chanel moda este făcută să devină demodată. Dacă veţi urmări natura şi veţi prelua combinaţiile sale de culori nu veţi da greş niciodată, ele mereu vor fi la modă 🙂

În paleta de culori tomnatice, am descoperit brandul autohton MiM şi creaţiile sale rafinate pe care le putem găsi acum la reduceri pe site-ul Style Avenue.

Bluzele MiM sunt perfecte pentru birou având un design discret; acestea pot fi purtate şi într-un mediu mai puţin formal având o croială rafinată şi senzuală; sunt potrivite pentru toamnă având mânecuţe lungi, dar şi scurte – pentru a fi purtate sub sacou, iar culorile acestora sunt vii de fură privirile.

0003-violet-2-1000x1383 0003-bej-7-1000x1383

Şi rochiile MiM sunt inspirate din culorile toamnei. Am ales să vă prezint trei rochii, în culori şi stiluri diferite.

Rochia oranj are o croială simplă, dar deosebită datorită culorii şi texturii materialului din care este confecţionată. Această rochie are un decolteu în formă de V, nu foarte adânc, ceea ce înseamnă că avantajează orice tip de corp, dând impresia că este unul mai slab şi mai înalt.

A doua rochiţă este de un cafeniu caramel, cu forma fustei lalea şi se recomandă mai mult femeilor slabe. Dacă să ne uităm la forma decolteului, acesta este aproape de baza gâtului, ceea ce dă impresia unui gât lung, dar are şi rolul de a masca umerii îndepărtaţi. Totodată, un astfel de decolteu nu se recomandă femeilor cu faţa alungită.

0003d-cherry-4-1000x1383 (1)Rochia bordo – una dintre culorile mele preferate – are o croială asemănătoare unei cămăşi cu mâneci lungi şi guler înalt. Decolteurile înalte se recomandă în mod special femeilor cu gâtul şi faţa lungi, dar trebuie de evitat dacă ai umerii laţi, faţa rotundă sau gâtul scurt. Rochia bordo de la MiM are şi un guler frumos accesorizat.

Toate aceste bijuterii fabricate în Moldova le puteţi găsi pe site-ul styleavenue.md. Daţi click pe imaginea hăinuţei ce v-a căzut tronc la inimă şi veţi fi direcţionate spre pagina unde o puteţi cumpăra. Pe site-ul styleavenue.md puteţi găsi mai multe creaţii ale brandului autohton MiM,  precum şi alte haine de calitate fabricate în Moldova şi nu numai.

Să aveţi o toamnă-dulceaţă, cu chipul-soare, cu ţinute-natură şi suflet-Ladylike 😉

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s