#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Inspiration.md – echipa care va crea ținuta nunții mele

Scrie un comentariu

Viața noastră este făcută din evenimente care marchează schimbări. Și cum e la noi obiceiul, ne împrtășim bucuriile anunțând petreceri 🙂 Fie că este nuntă, cumătrie, zi de naștere sau o cerere în căsătorie, ne dorim să fie totul deosebit și special. Așa cum ne alegem, cu grijă și cu gust, ținuta vestimentară pentru un eveniment sau altul, la fel de importantă este însăși ținuta evenimentului. Decorul este cel mai încântător detaliu al unei petreceri de succes.

Spuneam în nenumărate rânduri că decorul pentru nunta mea îl voi pregăti singură cu mânuțele mele 🙂 A fost de-ajuns să accept provocarea unei prietene de a-i aranja un decor modest pentru sesiunea ei foto de nuntă și… am înțeles că realizarea unui decor înseamnă multă investiție ca timp și resurse, dar și multă inspirație. Iar mireasa trebuie să savureze din plin momentele unice care se întâmplă în viața sa, să se lase surprinsă de frumosul creat de alții, dar să și găsească creatorul potrivit pentru acest eveniment atât de important pentru o femeie. Deși încă nu am planuri de nuntă, se pare că deja am găsit echipa căreia îi pot încredința evenimentul 🙂 Este vorba despre inspiration.md, care impresionează prin decorurile personalizate în cele mai mici detalii, dar și prin mult gust și… rafinament. 

Vedeți și voi mai jos câteva dintre creațiile inspiration.md, realizate cu diverse ocazii, de la nunți și botezuri până la zile de naștere pentru maturi și copii.

black and whiteblack and white3black and white2black and white4


 

elegantelegant2 elegant3


autumn arrangements3

autumn arrangements2 autumn arrangements


 

rosseta partyrosseta party-1 rosseta party-4 rosseta party-2


mini mouse party-2mini mouse party mini mouse party-4 mini mouse party-3


lollipops2lollipops5 lollipops3 lollipops


david-3david david-1


luka3luka  luka2

Astfel, puteți remarca unicitatea fiecărui decor în parte și atenția echipei inspiration.md la fiecare detaliu – mesaje personalizate, deserturi apetisante, compoziții de flori, mărturii inspirate și multă delicatețe.

Alte creații inspiration.md sunt disponibile pe pagina de facebook a proiectului, acolo unde puteți să și contactați creatorii acestor decoruri super drăguțe. În curând, vă promit și un interviu cu una dintre creatoarele inspiration.md în cadrul inițiativei Ladylike Ladies, să vedeți și voi cum arată inspirația întruchipată 🙂

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s