#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

„Perfect moments” – noua colecție Nikita Rinadi

Scrie un comentariu

Iată că de azi toamna își intră tot mai mult în drepturi și ușor-ușor intrăm în dilema alegerii hainelor potrivite pentru acest anotimp. Evident, ne dorim să fim la fel de ladylike, iar, după mine, toamna este momentul perfect pentru a ne accentua feminitatea prin culori mai îndrăznețe și pasionale. Exact această alură inspiră colecția Nikita Rinadi pentru toamnă-iarnă 2015, care poartă titlul sugestiv de „Perfect Moments”. Potrivit Nadejdei Gudumac – designerul Nikita Rinadi – punct de reper pentru această colecție a servit femininitatea, senzualitatea și eleganța modei anilor ’50.

Primul outfit Nikita Rinadi este o rochie cu fusta creion de un albastru electric, cu buzunare atașate, croite din același material în carouri ca și corsetul rochiei.  Este o creație senzuală datorită croielii sale care lasă la vedere umerii,  iar mănușile din piele dau foarte multă clasă acestei ținute. După mine, mănușile sunt un must have pe timp de toamnă, având rolul de a îmbina utilul cu frumosul – ne apără mâinile de frig, dar și ne pune în valoare apariția vestimentară.
nikita rinadi
nikita rinadi
Mai jos puteți vedea o altă rochie din colecția „Perfect Moments”, care combină discreția cu eleganța și carourile cuminți cu o nuanță de galben viu colorată. Multă lumină, multă viață și multă toamnă inspiră această culoare. Și mai e ceva. După mine, calitatea unei haine se vede inclusiv după căptușeala acesteia. Un designer care se respectă, atrage atenția la detalii. Din poze, puteți vedea căptușeala rochiei de un roz zmeură, care se potrivește perfect cu galben și face în tandem o rochie de clasă, menită să scoată din anonimat orice femeie.
nikita rinadi
nikita rinadi
O rochie diferită – asta pot spune despre următoarea creație din colecția Nikita Rinadi. O formă a fustei non-conformistă, același corset care oferă multă deschidere senzualității unei femei, gri-ul cuminte și accentul pus pe talie cu acea pseudo-centură, formează o rochie adorabilă. Îmi place foarte mult și pot spune că e preferata mea din colecția „Perfect Moments”.
nikita rinadi
În continuare, avem un deux pieces drăguț și potrivit pentru toamnă. Îmi place culoarea bordeaux și cred că este o culoare indispensabil de purtat în acest anotimp. Rochiile deux pieces le consider îndrăznețe, non-conformiste, deci moderne. Un avantaj evident al acestor rochii este posibilitatea de a le purta separat, combinate cu alte articole vestimentare.
nikita rinadi
Designerul Nadeja Gudumac susține că femeia anilor  ’50  știa să uimească și să lase impresii plăcute, iar neglijența era considerată atunci o calitate de prost gust. Astfel, Nadeja Gudumac îndeamnă femeile să fie elegante și grațioase și să urmeze stilul femeii irezistibile de atunci, stil pe care a încercat să îl redea în colecția „Perfect Moments”.

Deja rămâne să vă decideți voi ce alegeți din noua colecție Nikita Rinadi, care se pare că a reușit să cuprindă stiluri și combinații potrivite pentru orice „poftă” vestimentară.
logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s