#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Designerul Nikita Rinadi – femeia ce-și transpune frumusețea în haine

2 comentarii

Privirea unei femei, zâmbetul ei și strângerea de mână spun foarte multe despre cum este această femeie. Astfel, deși o cunosc abia de curând pe protagonista interviului de azi, remarc faptul că, dincolo de frumusețea ei incontestabilă, această femeie inspiră admirație prin rafinament și bune maniere, prin gingășie și bun gust. Și toate aceste calități pot fi găsite cu ușurință în creațiile ei vestimentare. Astăzi vorbim cu Nadia Gudumac, designer-ul brandului Nikita Rinadi.

Ești designer-ul unui brand, deși relativ tânăr, deja cu importante realizări. Cum a început totuși proiectul Nikita Rinadi și apropo, ce semnificație are denumirea acestui brand?

Brand-ul Nikita Rinadi a fost fondat în anul 2012, în urma dorinței mele arzătoare de a învăța femeile să-și accentueze feminitatea cu ajutorul articolelor vestimentare. Prima colecție a ieșit cu genericul «Inspiră sexualitate», iar denumirea brand-ului este dedicată persoanelor mele dragi.  Primul cuvând și începutul celui de-al doilea sunt numele persoanelor pe care eu le iubesc mult, iar continuarea celui de-al doilea cuvânt este numele meu.

Care este în viziunea ta secretul succesului brandului Nikita Rinadi?

Eu primesc o deosebită plăcere când văd doamne și domnișoare îmbrăcate în hainele create de mine. Aceste emoții nu pot fi redate prin cuvinte. Dar ca să trăiești astfel de emoții este nevoie de o muncă enormă, de nopți nedormite, de ore muncite peste program, de o echipă de profesioniști și de multă răbdare.

nadya gudumacPe lângă faptul că ești o femeie de success, ești și o femeie foarte frumoasă. Cum obișnuiești să-ți pui în valoare calitățile tale fizice?

Orice femeie care se iubește trebuie să aibă grijă de aspectul său fizic. Eu încerc să duc un mod de viață sănătos, merg la sală și fac proceduri de frumusețe. De fapt, frumusețea necesită multă dăruire de sine.

Ce combinații de culori preferi să îmbraci?

Mie îmi plac aproape toate combinațiile de culori, important e ca articolele vestimentare să fie combinate corect. Deseori  îmbrac ținute monocromatice, dar ador și contrastele de culori.

nadia gudumacCe haine pui în primul rând pe tine dacă ești în întârziere și nu ai timp de gândire?

Când sunt în pană de timp, aleg să îmbrac o rochie, deoarece nu mai trebuie să pierzi timpul pentru a combina piese vestimentare. Plus la toate, rochia este cel mai feminin articol vestimentar.

Ce greșeală vestimentară constați ades la femeile din Moldova?

Femeile noastre deseori fac greșeli la capitolul combinații. O combinație incorectă poate duce în lista ținutelor ridicole chiar și cele mai scumpe haine. Femeile noastre se tem să experimenteze, să iasă din zona lor de confort, se sfidează să fie cochete și să facă schimbări radicale în stilul lor vestimentar.

nikita rinadiCe recomandări vestimentare ai pentru sezonul toamnă-iarnă 2014 și, mai ales, pentru Revelion?

În acest sezon recomand ținutele în carouri, blana artificială în culori puternice, paltoane de inspirație masculină. De asemenea, în sezonul rece recomand haine în nuanțe de roz. Astfel veți alunga nostalgia care apare în zilele posomorâte. Cea mai potrivită nuanță de roz este rozul pal.

Dacă anticipăm lucrurile și vorbim despre tendințele  vestimentare pentru Revelionul 2015, atunci vă recomand ținute care ar avea elemente din blană. Dacă veți merge la un restaurant, vă recomand să purtați rochii elegante, dar să nu exagerați cu sclipiciul și paietele. Optați pentru culori neutre, nicidecum țipătoare, în caz contrar veți fi confundate cu Bradul de Anul Nou.  Folosiți regula maximum 3 culori sau mergeți pe constrastul dintre două culori opuse. Indiferent de ținuta pe care o veți alege, important e ca ea să fie comodă și să vă simțiți confortabil la hotarul dintre ani.

Semnificația cuvintelor pentru Nadia Gudumac

Piele – ținută senzuală

Verde – cea mai calmantă culoare

Blugi – confort

Animal print – senzualitate

Stil – rafinament

Casual – practic

LadyLike – feminitate

Mulțumesc Nadia pentru sugestiile tale vestimentare și împărtășirea istoriei tale de succes. Țin să îmi exprim încântarea de a constata că în Moldova există astfel de creații vestimentare ca Nikita Rinadi – luxuariante, rafinate, cu accent pe detalii, care te fac să te simți mai frumoasă și mai femeie 🙂 Multă inspirație în ceea ce faci, pentru că îți reușește de minune 🙂

logo

Anunțuri

2 gânduri despre „Designerul Nikita Rinadi – femeia ce-și transpune frumusețea în haine

  1. Pingback: Nikita Rinadi sensual leather look | Ladylike

  2. Pingback: Ladylike competition | Ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s