#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Delicate și versatile – rochiile cu volane

Un comentariu

Rochiile cu volane sunt o piesă vestimentară ce își face jocurile de stil într-o manieră senzuală și delicată. Sunt foarte versatile, putând fi combinate atât în outfit-uri mai cuminți și mai dulci, dar și în cele mai îndrăznețe și în combinații cu haine mai casual. Și atunci când vorbesc despre rochiile cu volane, nu pot să nu amintesc despre creațiile Nikita Rinadi din colecția de toamnă-iarnă. O caracteristică definitorie a acestei colecții sunt anume volanele viu colorate.

Mai jos puteți vedea rochii cu volane ce coboară pe diagonală spre coapsă. Este un model cel puțin interesant, deosebit, care inspiră rafinament și senzualitate. Rozul pudră este o culoare vedetă a sezonului de toamnă-iarnă 2014, iar roșul rămâne a fi culoarea femeilor puternice, independente și sigure pe sine.

Acest model de rochie este ideal inclusiv pentru femeile care vor să-și „voaleze” umerii lați sau burtica 🙂 Având un decolteu la baza gâtului, se poate accesoriza cu un colier rotund sau un lănțișor subțire lung sau se poate renunța la un accesoriu de gât și să se mizeze pe o pereche de cercei lungi sau supradimensionali.

Modelul este unul clasic, femenin și cere să fie purtat cu pantofi, fie stiletto, fie cu bombeul rotunjit, dar neapărat cu tocuri înalte 🙂

nikita rinadi pink nikita rinadi red

Rochiile de mai jos sunt un adevărat deliciu vestimentar pentru femeile jucăușe, îndrăznețe și non-conformiste, chiar și pe timp de sezon rece. Modelul de rochie de mai jos poate fi purtat și cu un puloveraș subțire sau bluză sub rochie – asta mai ales pe timp de toamnă-iarnă. De asemenea, rochia se poate purta cu niște ciuboțele sau botine drăguțe, chiar și fără tocuri.

Volanele din nou sunt detaliul care face diferența 🙂 Guler înalt? Cred că v-am spus fe nenumărate ori că le ador și acesta este unul dintre motivele pentru care sunt o fană Nikita Rinadi 🙂 Ce-mi mai place la creațiile acestui brand este căptușeala – aleasă cu grijă și combinată reușit cu stofa și culoarea hainei.

nikita rinadi grey   nikita rinadi yellow

Rochiile le găsiți la et.III la Atrium – grăbiți-vă, pentru că eu deja am ratat unele modele care m-au înnebunit 🙂 Prețul creațiilor de mai sus este puțin peste 150 de dolari.

Purtați volane și fiți mereu pe val 😉

logo

Anunțuri

Un gând despre „Delicate și versatile – rochiile cu volane

  1. Pingback: Nikita Rinadi perforated clothes | Ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s