#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Dietă de toamnă-iarnă

Un comentariu

276 (1)În sezonul rece al anului, mai mereu căutăm să ne ținem de cald – punem haine mai groase pe noi; ne ascundem prin localuri ce servesc băuturi fierbinți și de unde putem admira, fără grabă, toamna în toată splendoarea ei sau prima ninsoare; sau stăm mai mult pe acasă și savurăm băutura noastră preferată din cana noastră favorită, sorbim din supă bună pregătită de mama sau creația noastră alimentară 🙂

vegetable-soupȘi supa este cuvântul-cheie în postarea mea de azi – e la mare căutare în sezonul de toamnă-iarnă și cine o preferă o poate lua drept aliment de bază în dieta sa. Eu ador supele și de mai bine de o lună, mai în fiecare zi, supa reprezintă prânzul și cina mea 🙂 La dejun rămân pe formula de cereale cu nuci și miere, iar la prânz pe lângă supă mai mănânc și 200-300 grame de salată de crudități.

Supele pot fi făcute din orice, chiar și cu cartofi. De evitat sunt însă supele cu carne sau fidea, precum și supele-crem. De asemenea, renunțați la pâine, pesmeți și alte combinații nereușite (cum ar fi supa cu cartofi și orez). Ar fi de dorit ca toate ingredientele să fie fierte, iar lingurița de ulei de măsline să fie pusă abia la final, în farfurie.

infused-water-recipes1 Între mese mâncați fructe, beți multe ceaiuri, compot fără adaos de zahăr și apă. Eu nu pot renunța la cafea, dacă voi puteți, admirație! 🙂

Cu siguranță ați putea pierde 1 kg în 1-2 săptămâni, în funcție deja de metabolism și activitatea fizică. O puteți lua ca meniu de post sau ca o dietă simplă de detoxifiere.

Suplețe. viață și multă iubire 😉

logo

Anunțuri

Un gând despre „Dietă de toamnă-iarnă

  1. Pingback: A venit toamna! Vezi ce schimbări trebuie să faci în obiceiurile zilnice de frumusețe | #ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s