#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Trend for the fall/winter 2014 – animal print

Scrie un comentariu

Regimul alimentar (cel vegetarian) nu-mi permite să promovez hainele de blană și cele din piele naturală, deși recunosc că obișnuiesc să îmbrac astfel de articole vestimentare neprietenoase cu animalele. Totuși, ador printurile animal, care sunt o tendință pentru sezonul toamnă-iarnă din acest an. Și chiar de nu ar fi un trend, consider că o femeie îmbrăcată într-o haină cu animal print preia instant o alură de femeie puternică, „sălbatică” în sensul rafinat al cuvântului și rolul de vânătoare de succese și lauri.

Mai jos am ales câteva articole vestimentare cu animal print comercializate de site-ul styleavenue.md.

animal print boleroanimal print blouse

Hainele cu print animal se asortează perfect la nuanțele de culori ce se regăsesc chiar în print – alb, negru, maro și gri.

animal print bluzaanimal print switer

animal print tunicaaminal print jacket

Animal print poate face o apariție vestimentară de succes atât în cazul unui stil casual, cât și în cazul ținutelor pentru birou.

animal print skirtanimal print dress

Dintre combinațiile mai extravagante, ador mixajul vestimentar dintre animal print și albastrul cobalt – e o adevărată nebunie! 🙂 Îmi place de asemenea combinația cu roșu, dark pink și galben.

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

express.co.uk

express.co.uk

luxesh.nl

luxesh.nl

Dacă ați îndrăgit vreun articol vestimentar, dați click pe imaginea acestuia și veți fi direcționate către styleavenue.md, unde o veți putea vizualiza mai bine, veți putea primi consultanță online și veți putea achiziționa haina favorită.

Pentru că am primit pe parcurs întrebări referitoare la mărimile hainelor de pe styleavenue.md, vă menționez că dacă scrie mărimea standard atunci înseamnă un S-M. De asemenea, dacă doriți să vedeți compoziția materialelor din care sunt confecționate hainele, atunci vă recomand să le vizualizați în varianta „Listă” și nu „Grid”. În imaginea de mai jos, varianta „Listă” este marcată cu un nouraș roz.

styleavenue

Vă doresc cumpărături plăcute, haine în care fericirea voastră de a fi femeie să devină și mai fericire și un sfârșit de toamnă cald 😉

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s