#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Paltoanele fără mâneci – un suflu nou garderobei de iarnă

2 comentarii

Aţi obosit de jachete groase şi paltoane grele? Optaţi pentru o schimbare vestimentară – paltonul fără mâneci – deosebit ca stil, în tendinţe, ideal pentru a vă ţine de cald pe parcursul iernii, dar şi pe timp de toamnă şi în debutul primăverii. La o primă vedere, un palton fără mâneci se încadrează în stilul office, dar cu puţină imaginaţie şi inspiraţie, această piesă vestimentară poate fi purtată ca un etalon al eleganţei sau într-o ţinută casual deloc banală.

Mai jos sunt trei modele de paltoane fără mâneci, creaţie Nikita Rinadi, care pot fi găsite în magazinele Nikita Rinadi din Sun City şi Atrium, dar şi pe site-ul de e-shopping nikitarinadi.com.

1-dark-red-woman-coat-online-shop-nikita-rinadi-europe-800x1200 1-dark-blue-woman-coat-excelent-style-fashion-shop-nikita-rinadi-800x12001-superb-coat-light-color-for-women-nikita-rinadi-fashion-store-800x1200

Paltoanele fără mâneci pot fi purtate nu doar cu pantaloni, ci şi cu rochii/fuste atât mai lungi decât linia paltonului, cât şi mai scurte.

nikita rinadi cape coat

Pentru a fi nu doar o opţiune glamour, trebuie să fie şi una practică. Asta înseamnă că nu vei purta un palton fără mâneci din lână având braţele la vedere, dacă  nu mergi la un eveniment deosebit care necesită non-conformism şi originalitate. Astfel, pentru a acoperi goliciunea mânilor vom purta haine cu mâneci lungi sub acest model de palton; o opţiune inspirată ar fi şi o pereche de mănuşi lungi.

 Fiţi frumoase şi originale şi îmbrăcaţi-vă firescul în non-conformism 🙂

logo

Anunțuri

2 gânduri despre „Paltoanele fără mâneci – un suflu nou garderobei de iarnă

  1. Foarte frumoase toate si elegante ❤

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s