#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

De ce să folosim baza de machiaj?

Scrie un comentariu

1703896_fpxPoate veți considera că e doar o strategie de marketing cu toate produsele astea care promit să asigure un machiaj perfect, dar vă asigur că o bază de machiaj, pe bună dreptate, face diferența. Eu m-am convins de acest lucru și recomand să folosiți baza de machiaj pentru a vă proteja porii de produsele de machiaj, dar și pentru a avea un machiaj uniform și cu un aspect frumos de dimineață până seara. Cum să vă alegeți baza de machiaj și cum să folosiți acest produs indispensabil citiți în continuare.

După aplicare cremei de față, așteptăm un pic, apoi aplicăm baza de machiaj. În mai puțin de un minut, veți remarca la nivelul pielii o peliculă, ce are rolul de a da luminozitate, de a uniformiza culoare pielii și asigură o așezare perfectă a celorlalte produse de machiaj ce fac parte din ritualul tău zilnic de make-up. Baza de machiaj se folosește cu discreție, altfel riști să obții efectele inverse celor dorite.

Eu una folosesc o bază de machiaj de culoare alb lăptos, ceea ce înseamnă că nu are alt efect decât de a pregăti tenul pentru machiaj și a-l deschide la culoare. Dacă aveți probleme cu petele roșii, baza de machiaj de culoare verde este cea indicată. Pentru tenul obosit, îmbătrânit și lipsit de viață, este recomandată baza de machiaj de culoare roz. Pentru a acoperi acneea, optează pentru primer galben, iar pentru pielea palidă – încearcă primerul mov.

PRIMER_basi_pretrucco-1024x888

Pentru că o bază de machiaj are rolul de a regla producția de sebum, acest produs asigură rezistența machiajului. Pe lângă primerul pentru ten, în comerț se găsește și primer pentru ochi, cu ajutorul căruia puteți evita strângerea fardurilor pe pleoape. Totuși, puteți utiliza același primer atât pentru ten, cât și pentru ochi.s1349968-main-zoom

Pentru că în compoziția bazelor de machiaj intră diverse igrediente, cum ar fi polimeri şi siliconi, acestea asigură hidratarea tenului și creează o peliculă protectoare între ten și produsele de machiaj. De asemenea, estompează cicatricele şi ridurile fine, și face aplicarea fondului de ten mai ușoară și aspectul tenului machiat – mult mai natural 🙂

Sugestiile din imagini sunt culese din experiența proprie, experiența prietenelor, dar și experiența internautelor 🙂

Puneți în valoare frumusețea cu ajutorul make-up-ului și nu uita de baza de machiaj, pentru că… orice creație începe de la o bază bună.

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s