#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Nikita Rinadi la fashion week – inspirație pentru o primăvară luxuriantă

Scrie un comentariu

Colecția de primăvară-vară 2015 a brandului Nikita Rinadi poate servi deja drept inspirație vestimentară pentru toate împătimitele modei și frumosului. Această colecție, elegantă și plină de farmec, a fost prezentată pe o mare scenă, în cadrul Bucharest Fashion Week, alături de creații ale designerilor din  Spania, Italia, Serbia, Polonia, Bulgaria, Malta, Ungaria și România. Nadya Gudumac, designerul brandului Nikita Rinadi, caracterizează această colecție ca fiind una de o frumuseţea clasică, cu o croiala sofisticată, țesătură fină, menită să pună accent pe feminitate.

Colecţia de primăvară-vară 2015 prezentată în cadrul acestui eveniment important conţinea 17 rochii în culori vii, demne de covorul roșu. Rochiile au o croială diversă și creativă, fiind lucrate manual și cu o atenție deosebită la detalii.

Potrivit creatoarei rochiilor, colecţia de haine Haute Couture conţine elemente îndrăzneţe, fiind totodată o combinaţie dintre eleganţă şi modestie. De asemenea, Nadya Gudumac promite că în curând, această colecție exclusivistă va fi prezentată și în Republica Moldova, în fața iubitoarelor de modă de la noi din țară. 

Vedeți mai jos cum arată sezonul primăvară-vară Nikita Rinadi

6(15)

8(1)

14(1)

17(3)

20(1)

30

Toate aceste creații superbe le găsiți în noul magazin Nikita Rinadi axat pe ținute Haute Couture, deschis în centrul comercial Atrium. După însăși semnificația acestei expresii franțuzești, ne putem da bine seama că o rochie Haute Couture înseamnă o creație vestimentară de cea mai înaltă calitate, ca stofă și croială, scumpă, clasică, selectă, o creație ce te face vedetă 🙂

Nu pot decât să vă doresc tot mai multe ocazii frumoase în viața voastră de femeie, pentru a vă purta frumusețea într-o manieră luxuriantă, într-o rochie Haute Couture și cu multă fericire 🙂

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s