#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Beauty with coffee flavor

Scrie un comentariu

În familia mea este o regulă – cafea se bea doar în weekend și doar cafea naturală să fie 🙂 Iei bine, această e regula casei, nu și a locului meu de muncă, unde mă delectez zilnic cu 2-3 căni de cafea solubilă 🙂 În această postare însă vom discuta despre cafeaua naturală și cum o putem utiliza pentru diverse proceduri de înfrumusețare, în condiții de casă. Dacă vineri este Meatless Friday, atunci sâmbăta este Beauty with coffee flavor 🙂 Vedeți mai jos cât de utilă și multifuncțională este cafeaua naturală și zatul de cafea.

divaliciousfrankcoffeescrubher2Zatul de cafea este un scrub de corp extrem de bun, cofeina fiind un ingredient cheie în multe produse anticelulitice. Astfel, poți amesteca zatul de cafea cu un pic de ulei de măsline, iar cu amestecul obținut masează tot corpul. Apoi, înfășoară zonele masate cu o folie de plastic alimentar. După circa 15 minute, te despachetezi și faci un duș călduț. Dacă dorești să scapi de celulită, ar fi bine să repeți această procedură de 2 ori săptămânal. În cazul în care îți dorești doar o piele hidratată și fină, atunci este suficient să o faci o singură dată pe săptămână.

Eu îmi realizez acest scrub de obicei când plec la mare, pentru a obține un bronz uniform și frumos. Nu am încercat, dar am citit că apa răcită de la zatul de cafea refiert poate fi aplicată pe pielea bronzată pentru a păstra bronzul mai intens. Pentru această procedură, vei avea nevoie de un pulverizator. Sunt sigură că efectul este scontat, pentru că după procedura cu scrub, pe care mi-o fac aproape săptămânal, pielea de asemenea prinde o culoare maronie, ușor bronzată.

1352610_74851576Zatul de cafea se poate utiliza și pentru părul brunetelor și șatenelor. Clătiți părul cu o cană de cafea și lăsați să acționeze vreo 5 minute, apoi clătiți bine părul. Când acesta va fi uscat veți constata că are o nuanță mai intensă, obținută printr-o procedură sută la sută naturală și foarte prietenoasă cu firele tale de păr 🙂

Zatul de cafea se utilizează în combinație cu diverse alte produse naturale pentru a obține măști de față pentru diferite tipuri de ten și diferite probleme și imperfecțiuni pe care dorești să le corectezi. În combinație cu ulei de măsline/miere/lapte/albuș de ou, măștile cu zat de cafea vor hidrata fața, porii vor fi curățați, se va uniformiza culoarea pielii, tenul va fi luminos și ridurile fine vor fi netezite.

O piele catifelată și bine îngrijită face o prietenie frumoasă cu un machiaj natural, o ținută drăgălașă și un suflet care iubește 🙂 Întâlniți primăvara cu inima deschisă – „viața are gust dacă inima ta e tot timpul deschisă”, vorba cântecului 🙂

another-cup-of-coffee

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s