#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Fashion Weekend 2015 – un nou show de fantezii vestimentare made in Moldova

Scrie un comentariu

10714529_940532122657785_2397693479221798040_o

În acest weekend este sărbătoarea noastră a femeilor, dar pentru că suntem niște ființe prețioase și pe bună dreptate suntem sexul frumos, avem nevoie de mai multe motive pentru a ne sărbători extravaganța, rafinamentul și nu în ultimul rând pasiunea pentru modă 🙂 Astfel, vă invit în weekendul următor, pe 14 și 15 martie, să participăm la primul Fashion Show din acest an din cadrul proiectului DIN INIMĂ. Deginerii noștri autohtoni promit să ne impresioneze și să ne dea acele sentimente de satisfacție când savurăm din priviri o haină și deja avem fantezii vestimentare 🙂

Fashion Weekend 2015 este primul eveniment fashion din Moldova cu care începem primăvara, mirosim primele flori ale sezonului, simțit primele raze prietenoase de soare, admirăm noile colecții de primăvară-vară ale creatorilor de modă autohtoni și cu care PRINDEM VIAȚĂ! 🙂

La eveniment vor participa următoarele branduri: Tricon, Brio, MyRevival, Georgette, Sekana,Vistline, EHO, Julia Alert, Divero, Etnopera, Nanetty, Sandi, Slavia P, Ludmila Storojuc, Goreea, Raquette, Kheops, Mallena, Etno Linia, Ionel, Maicom, Creme Brulee, Lia Fia, Maxi Kids, Zorile, Cristina, Hîncu, Oldcom, Tiras, Irka Shoes, Vitalie Burlacu, Natalia Maskvina, Marinelle, Ponti, Ju-bijoux, Folks, L’ame de femme, Le Parole, Seline,  Irina Ulianovski, Polina Hasanova și O’Blanc. Unii dintre designerii care își vor prezenta creațiile în cadrul evenimentului sunt talente noi în fashion-ul autohton.

Biletele sunt deja disponibile spre vânzare. Prețul acestora variază de la 250 la 350 lei. Biletele VIP, care au prețul de 350 de lei, includ participarea la networking-ul de după show. Prezentarea colecțiilor va avea loc la Sala cu Orgă, în timp ce evenimentul de networking se va petrece la Hotelul Codru. Biletele pot fi procurate prin intermediul site-ului iticket.md.

Există și pagină Facebook a evenimentului, pe care o puteți accesa aici, unde puteți comenta de pe acum și să faceți parte din „preludiul” evenimentului, să vă expuneți gândurile și impresiile în timpul și după show. De asemenea, până joi, pe pagina evenimentului puteți participa la un concurs, care se desfășoară până joi, 12 martie. Trebuie să plasezi o fotografie cu tine pe pagina evenimentului, într-o ţinută a unui designer din ţară, acumulează like-uri şi ai șansa să câștigi două invitaţii la Fashion Weekend din 14-15 martie.

Pe lângă partenerii media ai evenimentului, la acesta vor participa și câteva bloggerițe pasionate de modă și frumusețe, inclusiv și eu, în calitate de autoare a blogului pentru femei Ladylike 🙂 Astfel, vă așteptăm la eveniment, să admirăm ce e frumos, să vedem ce e de purtat pe străzile Moldovei și ce este original de îmbrăcat pentru ocazii speciale. Dar mai ales, să descoperim noile talentate creatoare ale țării noastre.

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s