#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Fashion Weekend 2015: Legendarul brand de încălțăminte Cristina și noul brand de lux Seline

Un comentariu

Fashion Weekend 2015 este tot mai aproape. Pe podiumul primului fashion show al anului vom avea ocazia să admirăm atât branduri legendare, cât și branduri pe care le veți vedea în premieră. În acest repertoriu se înscrie binecunoscutul brand de încălțăminte Cristina și noul brand de lux Seline – branduri care pornesc din același laborator de creație, dar au o „personalitate” total diferită. Aflați mai multe despre Seline și despre noua colecție Cristina în scurtul interviu acordat de Alexandra Porubin, PR Manager la Cristina.

Ce surprize, ca stil și culoare, pregătește Cristina pentru piciorușele noastre gata de plimbări pline de soare, dar și pentru ieșirile noastre nocturne și elegante?

Surprize sunt multe și toate plăcute pentru doamne și domnișoare, dar si pentru mult stimabilii noștri domni. Colecția de primăvară se încadrează în tendințele sezonului dictate de casele de moda internaționale, însă desigur sunt adaptate la cererea de pe piața noastră. Ne-am axat ca de fiecare dată pe câteva culori de bază – rozul pal, bordo și nelipsitul negru – care sunt combinate armonios cu alte două culori secundare – auriul si bejul. Cu toate acestea, pornind de la culorile de bază, veți regăsi în colecția noastră mai multe nuanțe – un roz mai strident sau unul mai pal, un roșu clasic sau de o nuanță mai închisă. Stilul este diferit și asta pentru că brandul Cristina are încălțăminte pentru toate ocaziile, chiar dacă baza sau accentul este pus pe categoria confort/casual.

colectie-de-primavara (4) colectie-de-primavara (5)

Publicul nostru este foarte pretențios atât la calitate, cât și la confort. Iată de ce încercăm de fiecare dată sa creăm încălțăminte cât mai comodă și desigur să menținem stafeta la categoria calitate. Cu alte cuvinte, în sezonul primăvară-vară 2015 vă oferim botine ce pot fi purtate în ambele anotimpuri, balerini, mocasini, adidași, dar si sandalete pe talpă joasă, platformă sau binecunoscutele sabo.

colectie-de-primavara colectie-de-primavara (2)


 

Puțini sunt cei care cunosc că legendarul brand Cristina și noul brand Seline care se va lansa în cadrul Fashion Weekend 2015 sunt proiecte fashion înrudite, dar în același timp foarte diferite. În ce constă diferența și ce noutate aduce Seline în materie de încălțăminte made in Moldova?

Cristina și Seline sunt două mărci ce „prind viață” în aceeași încăpere, însă sunt două produse total diferite. Cristina este brandul pe care multă lume îl cunoaște, ce și-a câștigat notorietatea pe parcursul anilor, ce a trecut printr-un reBRANDING pentru ca astăzi fiecare cetățean, indiferent de clasă socială să-și poată permite încălțăminte calitativă și frumoasă. Nici în acest an Cristina nu își va decepționa cumpărătorii și va oferi doar produse din piele naturală și de o calitate înaltă.

colectie-de-primavara (6) colectie-de-primavara (3)

O parte din încălțăminte publicul larg o poate vedea pe site-ul www.cristina.md la secțiunea colecție de primăvară, iar pentru a sta aproape de pulsul evenimentelor companiei Cristina îi invităm pe toși să dea Like paginii de facebook Cristina, unde suntem mulți însă vrem să fim și mai mulți.

colectie-de-primavara (1) colectie-de-primavara (7)

În ce privește Seline, acesta este brandul-NOUTATE. El este destinat celor ce vor încălțăminte exclusivă, după picior individual, exact după moftul cumpărătorului. Aici mă refer la faptul că deocamdată Seline va oferi serviciul – încălțăminte la comandă. Cu fiecare client se va discuta separat, se va conlucra și i se va acorda o atenție mai deosebită, astfel încât să creăm încălțămintea mult dorită. Produsele vor fi executate și ele doar din piele naturală de cea mai înaltă calitate.

 11011056_1566548796937579_8579680241255320100_n 11057821_1566548816937577_3093613598249635484_n


Seline este pe bună dreptate una dintre cele mai fashion noutăți lansate în acest an în cadrul proiectului DIN INIMĂ. De ce Seline va avea succes în rândul femeilor? Se pot face deja comenzi și, orientativ, la ce preț? 

E foarte simplă definiția succesului Seline – toți vrem să avem ceva unic. Acest serviciu va oferi posibilitatea femeilor să-și execute la  comandă toate capriciile și preferințele în materie de încălțăminte. Și pentru că Seline nu este un brand destinat doar femeilor, de acest serviciu se vor putea bucura și bărbații. Desigur orice serviciu costă, iar un bun de lux are și un preț de măsură – cât anume, deja variază în funcție de complicitatea modelului. Pentru cei interesați de un astfel de serviciu avem o pagină de facebook – Seline – unde toate persoanele sunt invitate să dea Like pentru a fi mereu la curent cu noutățile și activitatea brandului, iar pentru cei interesați direct avem un număr de telefon unde pot suna și afla mai multe delatii (îl plasăm curând).

11046718_942032149174449_3182939066974272463_o

Nici nu știu dragelor care ar fi ziua pe care să o alegeți pentru a fi prezenta la Fashion Weekend 2015. Cristina își va prezența colecția sâmbătă, iar Seline va fi duminică 🙂 Zic să petreceți întreg weekend-ul în atmosfera modei create în Moldova – sunt sigură că nu veți regreta! 

Ne vedem la Fashion Weekend 2015!

#springdininima

logo

Anunțuri

Un gând despre „Fashion Weekend 2015: Legendarul brand de încălțăminte Cristina și noul brand de lux Seline

  1. Pingback: Fashion Weekend 2015: Cum ne sugerează designerii autohtoni să ne îmbrăcăm la evenimentul lor - #ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s