#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Fashion Weekend 2015: Cum ne sugerează designerii autohtoni să ne îmbrăcăm la evenimentul lor

Scrie un comentariu

Dacă nu v-ați decis încă ce să purtați azi și mâine la Fashion Weekend 2015, iată că desingerii autohtoni vă oferă câteva sugestii. Majoritatea consideră că specificul evenimentului impune în mod natural purtarea de haine și încălțăminte made in Moldova, alții ne dau recomandări în detalii sau ne sugerează să purtăm orice care ne face să ne simțim deosebite, dar nu foarte sofisticate 🙂

Alexandra Porubin – PR Manager Cristina și Seline

Spring fashion weekend este un eveniment așteptat de foarte multă lume, un eveniment unde producătorii autohtoni dau start noilor colecții de primăvară. Ca reprezentant al brandului Cristina, sugerăm tuturor să fie îmbrăcați în haine de la designeri autohtoni, însă încălțămintea să fie doar CRISTINA. Astfel vom demonstra că suntem mulți, puternici și ne place doar ce e mai bun și calitativ.

Cristina Culish – designer Brio 

Avem o ocazie specială de a purta ceva autohton și de a ne mândri cu acest lucru. Cred că o rochie sau o ținută din bluză și fustă în culori fresh ar fi cele mai potrivite.

Elena Grosu – designer Mallena

Cred că la acest eveniment vom admira foarte multe ținute totalmente sau parțial din piele (naturală sau eco). Această tendință este deja de ceva timp foarte exagerată, eu aș propune să nu se lase influențate. Ar fi perfect să abordeze stilul clasic cu accent pe siluetă sau pe culoare. În tendințe revin (și este minunat) compleurile sacou-fustă sau sacou-pantaloni din aceeali stofă. Daca modelul e clasic, e necesar de pus accent pe culoare (de exemplu bleu, galben pal, bordeaux) și invers. În caz că alegem să purtăm o rochie, aș propune una de croială dreaptă cu lungime mini, sau de croială clepsidră dar cu lungimea mai jos de genunchi.

Irina Calancea – designer Irka Shoes

Desigur să opteze pentru dress code Made in Moldova  – pentru a susține producătorii locali!

Irina Ulianovschi

Evenimentul Fashion Weekend este un proiect social, vesel, proaspat, de primavara. Aș sugera femeilor care vor veni să ne privească să-și aleagă ținute vaporoase, poate cu printuri sau decorații florale care să le pună în evidență silueta și buna dispoziție (zâmbește)

Rodica Gorea – designer Goreea

Orice femeie este frumoasă atunci când se simte bine în piesa vestimentară pe care o poartă. Firește, pentru eveniment, ar fi necesar să alegem ceva mai deosebit decât o ținută purtată zi de zi, însa nici să fie prea sofisticată. Eu aș opta pentru o rochie cocktail sau una maxi.

Victoria  Cocieru – designer Kheops

Aș zice să se îmbrace oricum, deoarece într-un final hainele nu contează (zâmbește)

Eu una, pentru a nu risca să port aceeași haină ca alte doamne și domnișoare, voi opta azi pentru o ținută Nikita Rinadi – un brand autohton deosebit, al cărui designer este Nadya Gudumac 🙂 Pentru mâine încă nu m-am decis 😉

11046718_942032149174449_3182939066974272463_o

Ne vedem la Fashion Weekend 2015!

#springdininima

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s