#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Fashion Weekend 2015: Irka Shoes aduce culoare şi dorul de acasă

Un comentariu

Cu imaginaţie, profesionalism şi tot mai multe lucrări realizate manual, brandurile autohtone reuşesc să realizeze creaţii unice. Acesta este şi cazul Irka Shoes, care impresionează prin culori tot mai neobişnuite, prin texturi de piele deosebite şi prin calitate. Într-un scurt interviu acordat de Irina Calancea – creatoarea brandului – am aflat ce colecții vor fi lansate în cadrul evenimentului Fashion Weekend 2015 și cine vor fi faimoasele doamne și domnișoare care le vor prezenta pe podium.

Irka Shoes este un brand de încălțăminte cunoscut în primul rând pentru comoditate și modele personalizate. Ce altceva face ca Irka Shoes să fie un brand competitiv?

În fiecare sezon creez modele noi, design unic şi exclusiv, impun o paletă nouă de culori, care ne ajută să executăm împreună cu clienţii perechea de încălţăminte dorită. De asemenea, Irka Shoes participă la diverse expoziţii locale şi internaţionale, acte de caritate, evenimente mondene.

products-1204000039 products-1603170105

Irka Shoes își va prezenta noua colecție în această duminică, în a doua zi a evenimentului Fashion Weekend. De ce să vină doamnele și domnișoarele să o vadă? 

Colecţia „Colors by Irka” este o explozie de culori menită să ne dea o stare de spirit extraordinară, plină de energie pozitivă; vă ridică dispoziția la maxim și vă simțiți fericite si pline de admirație de fiecare dată când privirile se îndreaptă către voi.

În ce priveşte colecţia „Dor de Tricolor”, sunt sigură că orice pereche din această colecție vă va îndulci dorul de plai natal. Iubesc ambele țări, şi Rep. Moldova şi România, iar ceea ce  ne unește sunt culorile drapelului, pe care le-am transpus în colecția nouă.

products-1803203420         products-1204234144

Ce cliente faimoase are Irka Shoes?

Sunt o persoana fericita deoarece majoritatea persoanelor publice au trecut pe la mine, şi de fiecare dată mă bucur când revin şi le creez cea mai personalizată încălţăminte.

Care sunt vedetele ce vor defila pe podiumul Fashion Weekend 2015 pentru Irka Shoes?

Cristina Scarlat, Lili Lozan, Natalia Cheptene, Cristina Moldovanu, Aliona Moon, Lidia Isac, Lia Chetrari, Stella Jemna, Svetlana Rogov-Ilies, Natalia Colesnic, Doiniana Petcu, Victoria Dobrogeanu, Olga Manciu, Diana  Spatarel, Cristina Moroz

products-1204001229 products-1703004145

Ce model și culoare de pantofi va purta Irina Calancea în cadrul show-ului?

Este o surpiza (zâmbeşte). Însă ceea ce pot să vă spun va fi un model clasic, modern şi colorat.

În acest weekend renunțăm la cizme și ne urcăm pe tocuri de pantofi. Și așa drăguțe cum suntem punem ochii pe modelele Irka Shoes pentru a intra în sezon cu pași colorați și eleganță desăvârșită 🙂

11046718_942032149174449_3182939066974272463_o

Ne vedem la Fashion Weekend 2015!

#springdininima

logo

Anunțuri

Un gând despre „Fashion Weekend 2015: Irka Shoes aduce culoare şi dorul de acasă

  1. Pingback: Fashion Weekend 2015 (sunday): Branduri etno, colecții-senzație și multă lume bună - #ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s