#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Fii trendy – poartă galben! Fii fabolous – poartă galben designed by Nikita Rinadi!

Un comentariu

nadia gudumac

O culoare puternică, care până nu demult o asociam cu gelozia, a devenit o culoare a pasiunii pentru hainele care te fac să fii classy and fabolous, așa cum descrie Coco Chanel o adevărată lady 🙂 Este vorba despre galben – culoarea care și-a pus pata pe sezonul de primăvară-vară 2015 și care cu siguranță va face din apariția ta una de neuitat 🙂 Casele de modă din întreaga lume au dat tonul cu ținutele în nuanțele de galben, la fel ca și Nikita Rinadi – brandul care face fashion-ul să se simtă la el acasă în Republica Moldova. 

11078006_10206280283068165_1897030019_n

Poți opta pentru o ținută all yellow – vei atrage multe priviri, de aceea trebuie să fii atentă să nu ai o ținută mult prea încărcată. Ai grijă cu bijuteriile – încearcă să fii cât mai minimalistă cu accesoriile.

O combinație extrem de trendy este cea dintre galben și albastru. Chiar și atunci când ai o ținută all yellow și utilizezi un accesoriu albastru, fie inversezi balanța dintre aceste culori, vei arăta extraordinar!

nikita rinadi yellow11084603_10206280441472125_1655521279_nyellow dress nikita rinadi

Negru este o altă culoare care se potrivește perfect cu galben. Eu una ador această combinație, pentru că este una cuminte și adecvată pentru o ținută office.

Galben se poate combina cu alte culori puternice, cum ar fi mov sau bordeaux, trebuie însă să fim atente cu accesoriile, pantofii și geanta, care cel mai bine să fie în culori neutre pentru a nu încărca ținuta. Galbenul se poate purta de asemenea cu imprimeuri, în dungi, carouri sau floral.

nikita rinadi yellow

nikita rinadi

Când purtăm galben, machiajul nu e deloc necesar și nici recomandat să fie în aceeași culoare 😀 Mai bine ai opta pentru nuanțe de bej, maro și nuanțe, trucuri de machiaj care să-ți contureze linia ochilor și buzelor, pentru a nu fi prea palidă, dar nici prea colorată 🙂

 Magazinele Nikita Rinadi te așteaptă să-ți fericească garderoba cu haine trendy. Le găsești în centrele comerciale Sun City și Atrium, la etajul 3.

Poartă galben și fii dulce ca mierea, gingașă ca păpădia și caldă ca o rază de soare.

logo

Anunțuri

Un gând despre „Fii trendy – poartă galben! Fii fabolous – poartă galben designed by Nikita Rinadi!

  1. Pingback: Cochetează cu nuanțele și ținutele din colecția de primăvară-vară Nikita Rinadi | Ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s