#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

De bună voie și nesilită de nimeni, spun DA rochiilor de mireasă create de Nikita Rinadi

Scrie un comentariu

nikita rinadi

A fi mireasă este probabil primul vis al unei femei mature și acest vis, odată realizat, este unul magic. Emoțiile joacă în pliuri, corsetul cuprinde fluturașii din stomac, iar voalul de iubire îți ascunde discret lacrimile. Rochia de mireasă îți este cel mai intim martor al trăirilor tale, pentru că e una cu tine, îți simte bătăile inimii, tresăririle de bucurie și pasiunea săruturilor oferite celui drag. 

Nikita Rinadi a creat pentru tine rochii de mireasă speciale, gingașe, care să îți pună în evidență feminitatea și strălucirea. În colecțiile realizate de Nikita Rinadi, rochiile au culori diverse – de la alb curat, până la un alb sidefat și bej satinat; diferite croieli – de la A-line, Ball Gawn până la Princess. Astfel, orice femeie, indiferent de formele care o definesc, culoarea tenului, ochilor și părului, personalitate și modul cum se visează ea mireasă, își va găsi aici rochia de mireasă perfectă.

7.1O versiune soft and sexy a rochiilor de mireasă care se poartă în anul 2015 sunt cele cu umerii goi. În imagini puteți vedea două exemplare de rochii cu această croială în partea de sus din colecțiile „Argente” și „Milly” ale brandului Nikita Rinadi.

nikita rinadi 3

Rochia din bej satinat face parte din colecția „Anna” și eu una o văd ca pe o chemare de a fi tu însăți – naturală, deosebită prin simplitate și cu o discreție ușor transparentă 🙂 Croiala firavă a rochiei a fost completată de efectul mătăsos al satinului – e pur și simplu o rochie superbă.

Despre rochiile de mireasă Nikita Rinadi cu iz futurist, atât de râvnite în anul 2015 de femeile non-conformiste, revin curând, într-o altă postare 🙂 Până una alta, vizitează magazinul Haute Couture Nikita Rinadi din centrul comercial Atrium, etajul 3, pentru a-ți întâlni rochia ta de mireasă, așa cum ai visat-o.

Alege o rochie de mireasă care să se așeze frumos peste personalitatea ta și să aducă în ochii bărbatului tău femeia de care să se îndrăgostească încă o dată și așa, în fiecare zi, pentru o viață întreagă. 

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s