#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Nata Albot – o femeie care mă face mai încrezătoare în începuturi şi mai puternică în eşecuri

Scrie un comentariu

Sunt un om pentru care principala inspiraţie sunt oamenii – cei puternici, care au reuşit să renască din propria cenuşă, au obţinut lucruri mari de pe „posturi” mici şi continuă să urce treptele ascensiunii nu zburând, ci cu tălpile lipte de pământ. Uneori am avut percepţia că am făcut schimbări mari în viaţa mea, dar cunoscând istoria de viaţă a altor oameni, îmi dau seama că nu am făcut decât o schimbare la 10 grade.

Deşi nu o cunosc personal, EA este femeia care mă ajută de multe ori să fiu mai încrezătoare în începuturi şi mai puternică în eşecuri. Şi merg pe 21 mai să o văd în toată splendoarea ei maternală şi să-i ascult puternica sa lecţie de viaţă, viaţă schimbată la 180 de grade. Merg să o admir pe Nata Albot.

unnamed

Cum şi de ce să-ţi schimbi viaţa la 180° – aceasta e întrebarea care probabil de multe ori ne frământă pe noi, femeile, cele care suntem impuse de situaţiile dure ale vieţii să luptăm şi să ne ridicăm de-asupra condiţiei sociale şi emoţionale pe care o aveam până de curând sau cele care ne dorim să ieşim din zona noastră de confort, să cultivăm în noi schimbarea şi să cunoaştem adevărata noţiune a fericirii.

În cadrul sesiunii de confesiuni cu Nata Albot anume despre asta vom vorbi – despre schimbări, transformări, motivare, despre căutărea departelui pentru împlinirea viselor şi ce sacrificii şi realizări presupune urmarea unui vis peste hotarele ţării. Vezi mai jos un video cu Nata într-un lan de lalele roşii şi vezi ce confesiuni are de făcut această femeie puternică, dar totuşi femeie, plină de culoare şi zâmbet, deşi trecută prin grele încercări.

Evenimentul este organizat de Women’s Summit Moldova, are loc pe 21 mai, la ora 18.30. Potrivit ultimelor statistici prezentate de organizatori (18 mai), mai sunt doar 20 de locuri disponibile pentru eveniment. Dacă ai şi tu drag de Nata Albot sau îţi doreşti să faci o schimbare în viaţa ta şi vrei să afli cum de la o femeie de succes ca Nata, încearcă să mai prinzi un bilet şi sună la 060 207 207.

O parte din banii de pe bilete vor fi oferiţi pentru susținerea proiectului ”Arterapia” lansat de KLumea – organizație fondată de Nata Albot și Viorica Nagacevschi. Prin intermediul acestui proiect, se vor decora și amenaja spațiile spitalelor de copii din Moldova.

unnamed (1)

Ne vedem joi seara, la un pahar de vorbă bună, confesiuni între noi, femeile, şi învăţarea artei schimbării ce duce spre fericire şi împlinire deplină 🙂

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s