#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Albul face senzaţie în noua colecţie Nikita Rinadi – poartă-l cu încredere şi cu iubire!

Scrie un comentariu

Albul e o culoare ideală pentru sezonul cald, poate fi combinată cu aproape orice culoare, arată foarte trendy într-o ţinută All White şi nu în cele din urmă se aşează foarte sexy pe un corp frumos bronzat de soarele de vară. Noua colecţie de primăvară-vară  lansată de Nikita Rinadi oferă un larg asortiment de hăinuţe albe, de la rochii mulate şi jucăuşe până la pantaloni, bluze şi rochii pentru ocazii speciale. 

IMG_0606IMG_0713

Albul este o culoare ce are drept efect cromatic de a pune în evidenţă culorile cu care îl asortezi. Cea mai fericită combinaţie după mine este alb-negru – o combinaţie clasică, mereu la modă şi cu care niciodată nu o vei da în bară.

IMG_0694IMG_0733

Nikita Rinadi arată cât este de simplu să fii chic într-o ţinută all white doar cu două piese vestimentare – pantaloni albi şi un blazer alb cu un decolteu adânc în V sau pantaloni albi şi un blazer alb scurt. O ţinută all white nu împlineşte, ci din contra, poate crea impresia de corp mai lung, îţi va da un aer de prospeţime şi tinereţe.

e 4 (10) ae 6 (38) logo1

Nikita Rinadi nu uită de ocaziile speciale din viaţa femeilor, pentru care a creat rochii albe cu un aer de eleganţă mai accentuat. Rochia scurtă cu volane ce pornesc de la umăr şi coboară pe lateral pe toată lungimea rochiei este extrem de dulce şi dă impresia unui fluture în zbor – fîl fîl 🙂 Cea de-a doua rochie pe care o puteţi vedea în imaginea de mai jos este foarte deosebită, cu multe detalii de senzaţie, ideală pentru o mireasă non-conformistă, pentru un cocktail party, o mamică sau o naşă care îşi botează copilul. E o rochie pentru evenimente pline de dragoste, foarte speciale pentru tine şi unice în viaţa ta.

Albul exprimă puritate, tinereţe şi gingăşie. Poartă-l cu încredere şi cu iubire 🙂

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s