#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Tratamentul părului cu keratină – beneficii şi recomandări

Un comentariu

Fie din cauza diferenţelor de temperaturi, produselor pentru vopsit părul sau a texturii firelor de păr, se întâmplă ca podoaba noastră capilară să nu mai fie controlabilă, să nu se aranjeze nici într-un fel şi să nu ne mai ajute niciun produs pentru cuminţirea ei. Acesta nu este decât un indiciu că părul a pierdut din keratină – o proteină care se găseşte în mod natural în păr şi oferă rezisenteţă şi strălucire acestuia. Pentru a reface firul de păr în profunzime, optează pentru îndreptarea părului cu keratină şi vei rămâne surprinsă de aspectul moale şi sănătos al părului tău.
janeonj

Procedura de îndreptare a părului cu keratină durează între o oră jumătate şi două ore. Toată procedura începe cu spălarea parului şi pe părul ud se aplică soluţia pe bază de keratină. Se usucă părul şi se îndreaptă cu placa. După tratamentul cu keratină, nu aveţi voie să spălaţi părul 3-4 zile, nu îl prindeţi în coadă şi nu puneţi niciun accesoriu în păr, de asemenea trebuie să utilizaţi produse de îngrijire pe bază de keratină sau colagen şi să feriţi părul de umezeală. Rezultatul obţinut se menţine între două şi cinci luni.  IMG_4088-1024x1024
Este de menţionat că soluţiile cu keratină deşi miros frumos, elimină un gaz care poate determina lăcrimarea ochilor, dar nu e ceva care să vă sperie. Conţinutul de chimicate din aceste soluţii este mult mai redus decât în unele produse de îngrijire a părului pe care le folosiţi zilnic. De asemenea, se recomadă ca după tratamentul cu keratină, să  nu mai foloseşti o perioadă balsam sau măşti pentru păr, pentru că părul şi aşa are tendinţe de îngrăşare.
1538
Vă recomand să apelaţi la serviciile salonului Doctor Lica, care foloseşte în tratamentul părului cu keratină un nou produs, fabricat în Israel – Cocochoco, care are un miros delicios de ciocolată. Preţurile pentru toate serviciile de îngrijire a părului oferite de Doctor Lica le găsiţi aici, însă pentru a concretiza cum variază aceste preţuri în funcţie de lungimea părului, apelaţi la 022 23 53 25 sau 076 79 88 77. La aceste numere de telefon, vă puteţi face şi programarea.
 
 Ai grijă de sănătatea şi aspectul mătăsos al părului tău – e foarte valoros, e parte din tine şi mereu face diferenţa!
logo
Anunțuri

Un gând despre „Tratamentul părului cu keratină – beneficii şi recomandări

  1. Pingback: A venit toamna! Vezi ce schimbări trebuie să faci în obiceiurile zilnice de frumusețe | #ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s