#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Exfolierea corpului – pentru suplețe, tinerețe și fermitate

Un comentariu

exfoliante-3

Exfolierea pielii de pe corp este extrem de importantă pentru o femeie, această procedură de înfrumusețare asigurând finețea și fermitatea pielii, aspectul sănătos și culoarea uniformă. Exfolierea pielii trebuie să devină un obicei săptămânal, fiind în același timp un bun preludiu pentru eficiența altor produse, cum ar fi cele de hidratare, anti-vergeturi sau anti-celulită.

Exfolierea este și o bună pregătire a pielii pentru plajă, aceasta asigurând un bronz intens și uniform. Chiar și după ce ai luat o arsură de soare sau ai obținut un bronz uniform, exfolierea te poate ajuta. În cazul arsurei de soare, este necesar să aștepți să treacă roșeața și senzația de usturime, apoi să faci exfolierea.

Peeling-ul se face prin masarea ușoară a pielii, în mișcări circulare și constante și fără a apăsa prea mult. În zone precum genunchii, coatele și gleznele este necesar să insiști mai mult, pentru că aici se acumulează mai multe celule moarte. Totodată, aveți grijă în zonele sensibile, cum ar fi gâtul sau coapsele. Masarea corpului se face de jos în sus, adică dinspre picioare spre umeri.

Înainte de exfoliere este necesar să faceți un duș, astfel încât pielea să fie umezită – exfolierea nu se face pe piele uscată. Pentru o exfoliere mai intensă, aplicați produsul de exfoliere pe o burete de baie sau mănușă abrazivă. Pentru o exfoliere ușoară, folosiți-vă de mâini sau o pânză fină pentru a masa corpul cu produsul ales pentru această procedură.

Este important de menționat că exfolierea se face înainte de epilare, fiind considerată o etapă de pregătire pentru îndepărtarea părului nedorit. Totodată, este de menționat că și după epilare (nu imediat însă) este necesar de a face peeling, pentru a evita creșterea firelor de păr sub piele.

Un bun produs pentru exfoliere pe care îl recomand este crema de corp exoliantă marca ANTOS. Aceasta conține microsfere  din sâmbure de caise, menite să exfolieze în profunzime, precum și extracte de sunătoare, gălbenele, tei și ceai verde care fac pielea moale, netedă și cu un aspect tonifiat.

DSC5477

După exfoliere, pielea are tendința să se usuce, de aceea este necesar să aplici pe corp o cremă sau o loțiune puternic hidratantă. În linia de produse pentru corp create de ANTOS regăsim și crema hidratantă pentru corp, care reface stratul lipidic normal al pielii, lăsând-o moale şi catifelată. Și asta datorită ingredientelor naturale și extrem de valoroase pentru piele, cum sunt mierea, sunătoarea, nalba, mărul şi uleiul de migdale dulci. În funcție de alte necesități ale pielii corpului tău, poți opta și pentru cremă tonifiantă marca ANTOS sau cea anticelulitică, pe care le poți aplica după exfoliere pentru ca produsele să poată pătrunde adânc în piele și să fie mult mai eficiente.

DSC5550

Aveți grijă de voi – trup și suflet. Să aveți o vară plină de frumos, de alintare și de miresme dulci de flori 🙂

logo

Anunțuri

Un gând despre „Exfolierea corpului – pentru suplețe, tinerețe și fermitate

  1. Pingback: 5 trucuri pentru o piele a corpului cu textură de mătase | Ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s