#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Un trio care nu dă greș – mâncare sănătoasă, mișcare și remodelare corporală

Scrie un comentariu

Lose weight without diet or sport in 4 steps 2

A venit vara și temperaturile ne dezbracă de mâneci lungi, ne scurtează rochiile, ne scot la piscine și ne trimit în vacanțe la mare 🙂 Deși trebuia să ne pregătim de aceste momente încă din iarnă-primăvară, vara oferă totuși mai multe condiții prielnice pentru un ritm sănătos de viață – mai multe legume și fructe și posibilități de a fi activă 🙂 Duetul dintre alimentație și sport este unul de bază, dar ideal e să faci un trio foarte eficient – mâncare sănătoasă, mișcare și remodelare corporală.

Masajul anticelulitic este una dintre cele mai comune și bune metode de a reduce cantitatea de grăsime din zone ale corpului unde dieta și sportul nu și-au făcut treaba. Masajul anticelulitic se face prin manevre cu mâinile sau prin anumite tehnici specifice, care îți distrug celulele adipoase. 

Masajul anticelulitic doare ușor. Dacă apar vânătăi, maseurul trebuie să reducă din duritatea manevrelor pe care le face pe parcursul masajului. Pe lângă eliminarea celulitei, masajul anticelulitic îmbunătățește circulația sângelui, tonifică mușchii, reduce stratul de grăsime și redă pielii elasticitate și fermitate. Primele rezultate se observă după 4-5 ședințe.

În timpul perioadei în care faceți masajele anticelulitice este bine să mâncați sănătos, mai multe crudități, mai puține dulciuri și zahăr, fără grăsimi greu digerabile și combinații alimentare nesănătoase, trebuie de redus consumul de cafea, alcool și sucuri. O regulă importantă este consumul de apă!

perfect womans bum and legs

Vacuum – Procedura constă într-un masaj efectuat cu o ventuză sau cu un aparat special ce „aspiră”, prin care se elimină stratul de grăsime, apa reţinută în ţesuturi și se stimulează procesele metabolice. Dacă stratul de grăsime este pronunţat, atunci recomandat este masajul anticelulitic cu ventuze, care stimulează fluxul limfatic, contribuie la întărirea şi reînnoirea pielii, intensifică activitatea glandelor sebacee şi sudoripare.

Masajului anticelulitic vacuum are rolul nu doar de a reduce ţesutul adipos dar și de a creşte tonul, elasticitatea şi fermitatea pielii. Sunt necesare 5-15 proceduri, în funcție de gravitatea celulitei și numărul kilogramelor în plus. De asemenea, pentru a păstra efectul, este indicat să repeți masajele vacuum de 2 ori pe an.

5436448e782d7_5436448e78312

Miostimulare – este o procedură care slăbește acolo unde ai nevoie și unde e mai greu de lucrat cu ajutorul sportului. Astfel, pe zonele probleme ale corpului se pun niște plăci prin care mușchii sunt puși la treabă prin impulsuri electrice. O oră de miostimulare îşi fac efectul a 4-5 ore de fitness, de aceea această procedură mai este numită și „fitness pasiv”. Procedura nu este deloc dureroasă și dă o ușoară senzație de gâdilici. Miostimularea corectează silueta, tratează celulita, întărește și sporește masa musculară. Rezultatele se văd după primele 2-3 proceduri, dar pentru rezultate de lungă durată se recomandă circa 10-15 proceduri.

Îți recomand să-ți faci toate aceste proceduri de înfrumusețare și întreținere la Salonul Doctor Lica. Aici, o ședință de masaj anticelulitic care durează 30 minute costă 150 lei. La același preț este și o ședință de masaj vacuum și o ședință de miostimulare. Actualmente, salonul Dr Lica are niște oferte foarte bune la serviciile de îngrijire corporală, lansate pe  site-ul zumzi.md. Astfel, până la 30 iunie, poți beneficia de maxim 3 ședințe de miostimulare, plus aplicarea cremei anticelulitice, la doar 89 lei. De asemenea, salonul îți oferă o nouă metodă rapidă şi eficientă de a scăpa de celulită – masajul cu beţe de bambus, la doar 139 lei ședința.

Sunteți ceea ce mâncați și arătați după cât de mult vă mișcați 🙂 Și, acolo unde efortul nu are efectul scontat, încercați soluțiile moderne ale industriei de înfrumusețare, pentru a atinge perfecțiunea care vă face fericite și vă completează frumusețea interioară 🙂

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s