#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Celulita și produsele anticelulitice – adevăr și provocare

Un comentariu

celulita-1024x780

Celulita este o problemă exclusiv a femeilor și acesta nu este neapărat o cauză a surplusului de kilograme, ci poate fi dovadă a unei alimentații nesănătoase, a unui ritm de viață pasiv, tulburărilor hormonale, dietelor nesănătoase, contraceptivelor pe care le folosești sau poate fi o predispoziție genetică. Ce putem face noi e să identificăm cauzele, să le corectăm pe cât de mult depinde de noi și să ne bucurăm de existența produselor anticelulită care conțin ingrediente naturale, foarte eficiente în combaterea celulitei. Eu una nu cred în produse miraculoase sau în rezultate peste noapte și cei care mă cunosc știu ce zic 🙂 Totuși, constat pe propria piele că o cremă anticelulită face diferența în perioada dietei și aduce mari schimbări dacă mai faci și sport.

Produsele anticelulitice au rolul de a scoate apa și grăsimea din celulele pielii. Acestea nu dau jos kilograme de pe corpul tău, ci topesc centimetri. Aceste produse oferă o textură îmbunătățită pielii, făcând-o moale și plăcută la atingere – asta îți dă iluzia că crema a funcționat din prima 🙂 Este important să folosești în mod constant produse anticelulitice pentru a obține rezultate.

Este indicat ca crema anticelulită să o aplici în cantități moderate și prin masarea zonei afectate. Îmbraci hainele abia după ce crema s-a îmbibat bine în piele. Dacă ai timp, să știi că poți crește eficiența cremei anticelulită dacă împachetezi corpul cu o folie alimentară după ce aplici crema. Stai așa pentru o oră, înlătură folia, iar timp de șase ore după această procedură încearcă să nu faci duș.

Evident că îți recomand produsele anticelulitice ANTOS, pentru că sunt făcute din ingrediente naturale pe care mai greu ai putea să le găsești în Moldova pentru a-ți putea pregăti un tratament anticelulitic eficient la tine acasă. ANTOS are în seria de produse de îngrijire pentru corp trei produse anticelulitice. Este vorba despre gelul de duș, crema și gelul anticelulitic.

Acestea sunt ideale pentru îngrijirea pielii cu aspect inestetic provocat de celulită, favorizând drenajul ţesuturilor şi fortificarea acestora. Produsele pot fi utilizate separat sau combinate între ele, accelerând procesul de atenuare a celulitei. Produsele anticelulitice ANTOS conțin extracte de castan sălbatic, iederă, stejar marin, ghimpe pădureț și miere de albine. Vezi produsele mai jos, dă un click și vei afla prețul lor.

DSC5552 DSC5473 DSC5539-550x550

ANTOS are și o ofertă specială în această perioadă – primești la procurare oricărui produs cu efecte anticelulitice un voucher cu ajutorul căruia îți vei alinta corpul cu o procedură la salonul Doctor Lica. Mai multe detalii despre produsele bio ANTOS poți citi pe site-ul oficial www.antos.md sau poți adresa diverse întrebări apelând la (022) 23-23-35 și 069026886. Magazinul ANTOS se găsește pe str. Mihai Eminescu 66 și lucrează de luni până sâmbătă, de la 9.00 la 18.00.  Un aspect catifelat, moale și hidratat al pielii spune foarte multe despre femeie și o face atrăgătoare și irezistibilă. Aveți grijă de gingășia pielii voastre și puneți-vă în valoarea rafinamentul personalității.

logo

Sursa foto: ANTOS, sanatate.cugetliber.ro

Anunțuri

Un gând despre „Celulita și produsele anticelulitice – adevăr și provocare

  1. Pingback: Masajul cu bețe de bambus – terapie pentru trup și suflet | Ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s