#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Alege cu atenție produsele de aromaterapie. Ladylike recomandă ANTOS!

Scrie un comentariu

aromatherapy

Aromaterapia relaxează, rezolvă probleme de sănătate și îți dă o stare de spirit specială – sunt lucruri care probabil le știai și poate le-ai și încercat 🙂 Ce este totuși cel mai important este calitatea produselor utilizate pentru aromaterapie. Cele contrafăcute conțin ingrediente sintetice și chiar toxice. Cele naturale sunt obținute din plante aromatice și din fructe. Astfel, locurile unde poți fi sigură că vei găsi uleiuri esențiale de calitate sunt magazinele ce comercializează produse BIO. Astfel, Ladylike îți recomandă să dai o raită pe la magazinul Antos și să-ți alegi uleiul perfect pentru tine. Vezi mai jos ce uleiuri esențiale găsești la Antos și la ce te ajută fiecare dintre acestea.

Ylang-ylang – are rol calmant, ameliorează durerile de cap, stările de greață, reduce stresul și hipertensiunea arterială, ae efect afrodiziac. Deși nu este toxic, folosirea excesivă poate duce la dureri de cap.

DSC5678

Eucaliptul – are proprietăți calmante, este indicat în tratarea înțepăturilor de insecte, arsurilor sau alte leziuni ale pielii. De asemenea, combate sinuzitele, bronșitele și stările gripale.

DSC5671-550x550

Lemn de trandafir – Combate durerile de cap, grețurile și stimulează sistemul imunitar. Acest ulei are proprietăți de activare a emoțiilor, restabilește puterile și memoria și crează o atmosferă de încredere în sine și de confort psihologic. 

3350

Lavandă – este eficient în calmarea nervozității, durerilor de cap și tratează insomniile, este antidepresiv, antiinflamator, deodorant, diuretic si sedativ. Dacă apar reacții alergice, mai bine e să întrerupi folosirea esenței de lavandă.

DSC5672-550x550

Amestec de uleiuri citrice și cinamon – oferă un parfum citric care revitalizează organismul. Conține vitamina C care ajută la tratarea gripei ușoare și răcelii.

2005

Amestec de uleiuri cu efect balsamic – Conține uleiuri esențiale de cedru, cimbru, mentă pipărată, lavandă, pin, scorțișoară, balsam de Peru. Acest amestec are acțiune antiseptică, protejează căile respiratorii.

DSC5675

Amestec de uleiuri cu efect relaxant –  Conține uleiuri esențiale de eucalipt, pin, mentă pipărată, lavandă, rozmarin, fructe de ienupăr, mușețel roman. Are o acțiune benefică asupra sistemului nervos, eliminând oboseala, stările de anxietate și favorizând procesele respiratorii, fundamentale pentru renovarea celulelor.

DSC5872

Recipientul cu esențele aromate se lasă deschis pe masa de lucru sau pe noptieră – acestea se vor evapora lent și își vor face efectul asupra organismului. De asemenea, uleiurile pot fi utilizate în doze mici pentru a face masaje ușoare pe anumite porțiuni ale corpului, cum ar fi piept sau tâmple.

Bucurați-vă de tot ce vă oferă natura – miresme, zâmbet și o stare de bine!

logo

Sursa foto: antos.mdapastructurata.blogspot.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s