#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Dermaroller – procedura care stimulează pielea să întinerească

Scrie un comentariu

bc305d5662817e999861d5c3b719eb49

Dermaroller este o tehnică nouă și foarte eficientă pentru regenerarea pielii, de care eu personal sunt surprinsă. E vorba de un roller care are pe el sute de acuşoare ce la prima vedere par absolut inofensive. Totuşi, dermaroller răneşte pielea destul de serios. Dar aceasta şi este ideea. Pentru a scăpa de riduri, pete postacneice, cicatrici sau vergeturi, pielea trebuie rănită până la sânge, pentru ca aceasta să se regenereze. Sună probabil groaznic pentru unii, dar nu e chiar atât de dureros și horror 🙂 Cere sfatul unui cosmetolog și dacă îți recomandă proceduri cu dermaroller la nivelul feței sau a corpului – do it! 🙂 Apropo, e o procedură pe larg utilizată în rândul vedetelor de la Hollywood 🙂

Sângerarea pielii în urma procedurii cu dermaroller stimulează producerea de colagen. Dermaroller-ul se foloseşte cu uleiuri sau creme destinate pentru problemele care vrei să le rezolvi, dermarollerul sporind efectul produselor din comerţ prin introducerea acestora în profunzimea pielii. Procedura e cu atât mai dureroasă cu cât lungimea acușoarelor de pe roller este mai mare.

kimkbeforeafter

La nivelul feței se folosesc de obicei acușoarele mici. Zona se înroșește, ustură vreo câteva ore, după care în următoarele 1-2 zile se usucă foarte tare și cade treptat lăsând un nou strat de piele să iasă la suprafață – cu mai puține imperfecțiuni și cu un aspect sănătos. Toată această epopee durează cam 3-4 zile – ar fi ideal să fii acasă în această perioadă pentru a evita aspectul inestetic al produselor cosmetice pe o piele care se exfoliază, dar și expunerea la soare. Totuși, am citit în literatura de specialitate că nu e o problemă dacă aplici fond de ten sau pudră pe față imediat după procedură. De aceea, procedurile cu dermaroller mai sunt numite „proceduri de pauză de prânz” 🙂

beau3

Dacă vorbim de procedurile cu dermaroller pentru corp, atunci vă pot spune că acolo trebuie să vă înarmați cu multă răbdare. Pe lângă faptul că e o procedură deloc relaxantă, pielea ustură cam 3 zile, capătă o culoare maronie, după care devine uscată şi ai o ușoară senzaţie de mâncărime pentru că se regenerază pielea, dar după aceea pielea este extrem de plăcută la atingere și fără imperfecţiuni 🙂 Eu am combinat dermaroller cu mezoterapie pentru vergeturi. Ce pot să zic e că mezoterapia doare mai mult. Dar despre această procedură voi scrie în altă postare 🙂

Derma-Roller-for-Stretch-Marks

Eu mi-am procurat dermaroller pentru a-l putea folosi și acasă, m-a costat circa 20 euro și l-am achiziţionat de la un salon, dar presupun că se vinde şi la farmacii. Folosesc dermaroller pe suprafețe foarte mici ale feții, dar recomand să cereți mai întâi sfatul unui cosmetolog, mai ales dacă aveți un ten problematic.

Dermaroller-ul se poate folosi și pe burtica mămicilor care au născut și au o piele lăsată în această zonă a corpului sau persoanele care au anumite cicatrici în urma unor accidente nefericite sau chiar și cei care vor să stimuleze creșterea părului acolo unde au chelie (mai ales, în cazul bărbaților).

Ca și servicii, dar și consultanță, recomand salonul Doctor Lica și cosmetologul Ecaterina Lica –  e un cosmetolog profesionist și foarte apreciat! La salonul Doctor Lica se fac mai multe proceduri cu dermaroller, printre care Anti Age Caviar dermaroller treatment; Hydration hyaluronic dermaroller treatment; Dermaroller Acne Scars Treatment și Dermaroller Whitening Treatment. Fiecare procedură costă 450 lei.

Optați pentru proceduri care vă ajută să fiți tinere pentru mai mult timp stimulând propriul organism și accelerând procesele naturale ce se întâmplă la nivelul pielii. Dermaroller face exact acest lucru – stimulează procesul natural de regenerare a pielii și producerii de colagen. 

Sursa foto: www.tuasaude.comsuesdealsandreviews.comwww.healthierdaily.comwww.naturaskinclinic.co.uk

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s