#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Tratamentul cu Microcurenții BIO – multifuncțional și eficient

Scrie un comentariu

77e65fd3-0ef0-4f53-a4a7-88e8ec1c3159

Noi, femeile, ne dorim adeseori să le reușim pe toate și neapărat să iasă totul bine. Astfel, în partea ce ține de frumusețea noastră exterioară, căutăm produse, soluții și proceduri care să fie și multifuncționale, și eficiente. Pentru unele probleme încă nu s-au inventat soluții magice, dar pentru un ten tânăr, hidratat și fără imperfecțiuni, într-un cuvânt pentru un ten fericit, s-a descoperit eficiența tratamentului cu Microcurenții BIO.

Am încercat și eu procedura, desigur la salonul Doctor Lica 🙂 E o procedură foarte plăcută, cu efecte imediate și simți că pielea ta prinde viață 🙂

Toată alintarea începe cu demachierea, efectuarea unui peeling ușor, aplicarea unui serum care hidratează, are efect de lifting și înălbește. Apoi urmează tratamentul cu BIO microcurenți, care constă de fapt într-un masaj ușor cu două biluțe ce stau la capătul tuburilor prin care trec acești microcurenți. La nivelul pielii se simt mici șocuri electrice. Cel mai interesant efect mi s-a părut în zona ochilor, acest tratament fiind foarte eficient în cazul pungilor de sub ochi și ridurilor de expresie din această zonă.

357210051_638

Tratamentul cu Microcurenții BIO stimulează nivelul de colagen, diminuând astfel ridurile fine și oferind un aspect sănătos tenului. De asemenea, acest tratament stimulează circulaţia sanguină, ceea ce întârzie îmbătrânirea tenului, dar și rezolvă problema cu petele postacneice sau alte pigmentații ale pielii.

Tratamentul cu Microcurenții BIO durează circa 10-15 minute, după care se aplică o cremă adecvată pentru fiecare tip de ten. Eu am fost alintată de Ecaterina Lica cu o cremă de hidratare cu un miros proaspăt de lămâie, pe care am ținut-o pentru 10 minute. După îndepărtarea măștii și aplicarea cremei marca Antos, simțeam un profund sentiment de bine. Mirosul de lămâie a avut și efect aromaterapeutic 🙂

Closeup of a happy young female looking in mirror after bath

La salonul Doctor Lica, tratamentul cu Microcurenții BIO costă 300 lei. Procedura este indicată nu doar pentru rezolvarea problemelor tenului, dar și pentru evitarea acestora.

Recomand cu încredere serviciile salonului Doctor Lica, de unde sunt sigură că mereu vei ieși cu un ten luminos, o manichiură deosebită, un machiaj de senzație și o tunsoare în tendințe!

Fiți numai iubire și lumină! 

logo

Sursa foto: www.playbuzz.com, www.alibaba.comwomandot.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s