#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Epilarea cu laser – eficientă, recomandată și acum mai ieftină

Un comentariu

3D-Lipo-Daily-Express

Mai ales în anotimpul cald al anului ne dăm seama cât de bine ar fi dacă am scăpa de părul nedorit pentru totdeauna. Soluția este epilarea cu laser –  o metodă modernă, care nu provoacă dureri ca și în cazul epilării cu ceara sau epilatorul și care dă rezultate în timp, dar care te ajută să scapi definitiv de problema părului nedorit.

Unde să faci epilarea cu laser și la ce preț?

Recomand să faci epilarea cu laser la Medpark – consider că nu există un alt aparat mai bun decât în acest spital internațional. Eu deja am încercat câteva ședințe la Medpark, în diferite zone ale corpului, și îmi place rezultatul – fire tot mai puține și mai subțiri, rădăcini tot mai firave și un aspect al pielii fără iritații.

Acum ai încă un motiv în plus să mergi la epilare cu laser – Medpark oferă până la finele verii reducere de 20% la ședințele de epilare cu laser, indiferent de zonă.  Poți consulta lista de prețuri accesând aici. Sună la 022 400 040 pentru a afla mai multe detalii și pentru a-ți face programare. Medpark se află pe str. Doga 24 din Chișinău, are un program de lucru de luni până vineri, între orele 9.00-18.00.

Las

IPL-laser-hair-removal

Las

Ce este important să știi înainte și după epilarea cu laser?

Este important să se evite expunerea la soare atât după, cât și înainte de epilarea cu laser, altfel s-ar putea să apară pete maronii în zona unde s-a făcut epilarea și să treacă abia peste o perioadă de timp. DDacă este efectuată corect, epilarea cu laserul nu generează complicații. Șansele ca să faci infecții sau cicatrici după acest tip de epilare sunt foarte rare și doar dacă nu ai avut grijă de igiena pielii.

Pentru a scăpa definitiv de părul nedorit este nevoie de circa 5-7 ședințe, în funcție de grosimea firului de păr, de zona epilată. Între ședințe, nu se folosesc alte metode de epilare decât lama de ras.

Piele de zeițe, ten de catifea și vise de fîl-fîl vă doresc 🙂

logo

Anunțuri

Un gând despre „Epilarea cu laser – eficientă, recomandată și acum mai ieftină

  1. Pingback: A venit toamna! Vezi ce schimbări trebuie să faci în obiceiurile zilnice de frumusețe | #ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s