#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Primul masterclass din cadrul Meatless Friday – prin obiectivul bloggerilor

Scrie un comentariu

poză

Pe 14 august a avut  loc primul masterclass din cadrul campaniei Meatless Friday by Ladylike, la care au fost 14 participanți și așa, se pare că numărul 14 ne-a purtat noroc 🙂 A fost un masterclass deosebit, deși vegetarian, și asta datorită priceperii și carismei lui Danu Marian și salonului său gastronomic lo Chef. În curând vom avea multe poze cu toate participantele și multe momente frumoase captate de Oleg Melenciuc pe tot parcursul masterclass-ului, dar până atunci vreau să vă arăt cum a fost evenimentul prin obiectivul bloggerilor 🙂 

La eveniment au fost prezente 5 bloggerițe care vă recomand să le urmăriți, pentru că ele scriu despre lucruri care merită a fi auzite și văzute 🙂 Fetele s-au alăturat campaniei Meatless Friday by Ladylike și cu siguranță veți găsi pe blogurile lor evenimentele organizate în cadrul acestei campanii, precum și ce mănâncă ele într-o zi de vineri fără carne.

Cristina Gurez

Doina Babcinschi

Iuliana Mămăligă

Lia Ciutac

Daniela Dermengi (Ladylike)

Din câte v-ați putut da seama din imagini am gătit cu produse marca Casa Rinaldi, care reușesc să fac din orice mâncare ceva special și un adevărat curcubeu pe cerul gurii 🙂 Casa Rinaldi a oferit și cadouri tuturor participanților. De asemenea, vreau să menționez și ceilalți parteneri:

Antos cosmetică naturală – produse bio, naturale, care îți păstrează frumusețea și îți întrețin tinerețea. A oferit tuturor participantelor un gel anticelulitic, un produs foarte eficient atât pentru îmbunătățirea aspectului pielii afectată de celulită, cât și pentru prevenirea apariției acesteia.

convrigăria Gusto Pretzel – care a potolit foamea participanților până am reușit să gătim rețetele planificate. Covrigii Pretzel sunt diverși, gustoși și mereu proaspeți. Trei participante au fost câștigătoare și a unor vouchere oferite de Pretzel.

vinăria Asconi – ne-a îmbiat cu gustul rafinat de vin moldovenesc, făcut cu pasiune și cu dragoste. De asemenea, 5 participanți au câștigat câte o sticlă de vin din partea vinăriei.

Avon – care a încântat toate fetele cu rujuri în culori diverse și o mascara

Medpark – un partener valoros și foarte generos, care ne-a oferit vouchere pentru serviciile de epilare cu laser și cosmetologie

Belle Amour – a aranjat masa de servire cu un decor din flori de câmp, floarea soarelui și lămâie, culoarea galben fiind aleasă deloc întâmplător – e o culoare ce îmbunătășete digestia 🙂

site-ul pentru femei EA.md – partenerul media al campaniei Meatless Friday care susține toate evenimentele din cadrul acestei campanii.

Mulțumesc lui Danu Marian, bloggerilor și partenerilor, cu ajutorul cărora am reușit să le facem o seară frumoasă participanților la masterclass și i-am determinat să fie Meatless în fiecare vineri 🙂

Vreau să amintesc că Meatless Friday by Ladylike este o campanie la nivelul Republicii Moldova care face parte din campania globală Meatleas Monday. Este o campanie lansată de blogul Ladylike și are drept scop de a reduce consumul de carne prin renunțarea la aceasta pentru cel puțin o zi pe săptămână și anume, vinerea. În fiecare vineri, Ladylike îți propune rețete de gătit fără carne. Campania are și o pagină de facebook, la care te încurajez să dai like și să faci parte din această comunitate – să postezi ce mănânci și unde mănânci fără carne și să vezi ce rețete inedite recomandă alte persoane din comunitate. 

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s