#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Meatless Friday – un proiect social, susținut de parteneri speciali și savurat de lume bună

Un comentariu

0138

Acum că sunt gata și pozele profesioniste realizate cu multă pricepere și răbdare de către Oleg Melenciuc, îmi dau seama cât de frumos a fost masterclass-ul vegetarian din 14 august și cât de bine ne-am distrat gătind împreună 🙂 Danu Marian ne-a făcut să râdem, să învățăm arta de a găti simplu, gustos și sănătos, dar și de a transforma mâncarea într-un deliciu cu ajutorul produselor Casa Rinaldi. Nici până acum nu pot uita mirosul oțetului de zmeură de la Casa Rinaldi! 🙂 A fost un eveniment plin de culoare, cu miros de lămâi, gust rafinat de vin și mâncare italiană pregătită și frumos ornată în platouri de propriile noastre mânuțe, dar în primul rând a fost un eveniment cu multă lume bună.

La masterclass am pregătit 3 rețete – o salată deosebită numită panzanella, paste în sos de ton și nelipsitul desert din bucătăria italiană – tiramisu 🙂 Vedeți mai jos cum am lucrat noi împreună sub îndrumarea lui Marian Danu de la studioul gastronomic lo Chef și ce rezultatele am obținut în farfurii – păcat că pozele nu pot reda mirosul și gustul acestora! Au fost foarte gustoase. Eu una nu sunt o iubitoare de morcov fiert, dar în panzanella acesta avea un gust divin 🙂 Nu mai zic de paste și de tiramisu! Pișcoturile din tiramisu le-am înmuiat chiar eu în cafea și tot eu am dat cu cremă din belșug printre straturi – astfel tiramisu mi s-a părut dublu gustos, pentru că eu l-am făcut (shy) Aceste senzații de gătit ca la carte, zâmbet și bună dispoziție, savurat din propriile creații puteți trăi și voi dacă veniți la masterclass-urile viitoare organizate de Ladylike.

Până am gătit primul fel de mâncare, am savurat un vin bun marca Asconi pentru a ne dezlega creativitatea și am ronțăit din covrigii delicioși produși de Gusto Pretzel. Am socializat, am glumit și am râs, ne-am mai împărtășit emoțiile legate de ce am reușit să obținem împreună și cât de bine miroase. Până când pastele se pregăteau, iar tiramisu-ul stătea cuminte la frigider, am împărțit daruri pentru participanții masterclass-ului vegetarian, pentru a le umple și inima, nu doar burticile cu multă bucurie. Am avut daruri garantate de la Antos cosmetică naturală, Avon și Casa Rinaldi. De asemenea, am tras la sorți pentru a afla numele persoanelor câștigătoare a voucherelor în sumă de 1000 lei oferite de Medpark, sticlelor de vin Asconi și a voucherelor în sumă de 50 lei de la Gusto Pretzel. Mari mulțumiri acestor parteneri care au reușit să aducă zâmbetul acela de nestăpânit când primești ceva în dar. Mulțumesc și companiei Belle Amour pentru decorul vesel cu flori și lămâi care ne-a făcut seara mai colorată.

La eveniment am avut și mass-media care au promovat partea socială a masterclass-ului. Este vorba despre allfun.md și Istorii Urbane. Totodată, aș vrea să menționez că partenerul media al campaniei Meatless Friday este site-ul pentru femei EA.md.

Un mare mulțumesc lui Marian Danu și salonului său gastronomic. Ne revedem la următoarele masterclass-uri marca Meatless Friday by Ladylike & lo Chef

0109

Pe curând!

logo

Anunțuri

Un gând despre „Meatless Friday – un proiect social, susținut de parteneri speciali și savurat de lume bună

  1. Pingback: Two shades of summer – pale pink and light yellow | Ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s