#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Masajul cu bețe de bambus – terapie pentru trup și suflet

Scrie un comentariu

large bamboo

Masajul cu beţe de bambus este un remediu pentru inestetica celulită, îți tonifică musculatura, dar și îmbunătățește circulația sângelui. Pe lângă faptul că te ajută să arăți bine fizic, masajul cu bețe de bambus are efecte pozitivie și asupra psihicului și stării emoționale. Masajul cu bețe de bambus îți va da o stare de bine, relaxare profundă și un corp tonifiat.

Pentru masaj, se folosesc niște beţe de bambus netezite. Bețele de bambus pot fi de diferite dimensiuni pentru a fi folosite la masarea diferitor părți ale corpului, inclusiv fața. Masajul se efectuează prin rotirea bețelor și presarea acestora. Prin rotirea bețelor de bambus, se elimină toxinele și dispare celulita, iar prin cele de presare se tonifiază mușchii. Înainte de efectuarea masajului, zona se unge cu ulei de masaj sau un gel anticelulitic. Recomand folosirea produselor anticelulitice bio marca Antos.

Acest masaj este contraindicat însărcinatelor și mamelor care alaptează, precum și persoanelor care suferă de anumite boli de piele, au varice, tromboflebite sau tromboze. Nu se recomandă nici copiilor.

Dacă nu îți este contraindiat masajul cu bețe de bambus, atunci recomandabil este să efectuezi 2-3 şedinţe săptămânal, timp de o lună. Rezultatele se observă chiar de la prima ședință.

11947485_930657416993753_3505150152502778329_n (1)

Acum, la finele verii, salonul Doctor Lica are o ofertă specială – dacă achiți 5 şedinţe de masaj cu tulpini de bambus, primeşti încă una cadou. O ședinţă de masaj anticelulitic cu beţe de bambus costă 250 lei, iar pentru tot corpul este 350 lei.

Pentru detalii, puteți suna la 0 (22) 23 53 25 sau 076 79 88 77. Salonul de frumuseţe Doctor Lica Salon se află pe str.Ștefan cel Mare 184.

Încercați proceduri de înfrumusețare pentru trup și suflet!

logo

Sursa foto: www.yumibeauty.co.uk, doctorlica.md 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s