#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Cum folosești corectorul pentru acoperirea acneei și pigmentațiilor

2 comentarii

Корректор-013

Pentru a acoperi imperfecțiunile tenului, cel mai indicat este corectorul – acesta reușește să le ascundă, să uniformizeze culoarea pielii și să mențină acest efect pentru o zi întreagă. Este totuși important să cunoști cum se aplică corect acest produs de make-up, altfel riști să obții un rezultat contrar celui dorit. Dacă îți dorești să acoperi coșurile sau petele post acnee, indicat este corectorul de culoare verde – vezi mai jos câteva reguli de aplicare a acestuia.

De obicei, corectorul se aplică după fondul de ten, însă când vorbim de corectorul verde acesta se aplică înainte. De asemenea, dacă utilizezi pudră și nu fond de ten, atunci corectorul este cel care se folosește primul, indiferent de culoare.

Corectorul se aplică local, pe zona afectată, în cantități mici, utilizând o pensulă pentru a-l fixa sau degetul inelar.

Pentru a fixa corectorul folosește o pudră ușoară. Astfel, vei obține un aspect mult mai natural și corectorul va rezista pe tot parcursul zilei.

Evită să aplici corectorul verde pe zonele mai închise la culoare, cum ar fi cearcănele sau vânătăile.

mineral-cover-stick (1)

Recomand să utilizați un corector ce are rolul nu doar de a vă acoperi acneea și petele post acnee, dar și de a le trata. Acum folosesc batonul corector cu minerale produs de Lambre și sunt mulțumită pentru că reușește să acopere imperfecțiunile și are un efect de durată chiar și fără aplicarea pudrei, ci doar a fondului de ten.

Lambre are alte două nuanțe de corector – bej și natural. Aceste nuanțe pot fi utilizate cu succes pentru acoperirea imperfecțiunilor, inclusiv și a cearcănelor. Daca folosești corectorul pentru a ascunde cearcănele, îl aplici doar pe acestea, fără a urca spre gene, altfel corectorul riscă să se strângă și să pună accent pe ridurile fine din zona ochilor. Cu cât cearcănele sunt mai închise, cu atât mai închisă trebuie să fie și culoarea corectorului. Corectorul în nuanțele tenului poate fi aplicat și în colțul interior al ochiului, pentru a deschide privirea.

Păstrați-vă naturalețea chiar și atunci când sunteți machiate! Controlați defectele prin alimentație sănătoasă, igiena potrivită și produse adecvate tenului.

logo

Anunțuri

2 gânduri despre „Cum folosești corectorul pentru acoperirea acneei și pigmentațiilor

  1. Pingback: What’s inside your bag | Ladylike

  2. Pingback: În toamna 2015, se poartă machiajul nude și imperfect | #ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s