#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Rujul roșu – cum îl purtăm și unde se poartă

Scrie un comentariu

P1220269

Rujul roșu a fost mereu un tabu pentru mine, dar mereu am admirat femeile care reușesc să-l folosească și să arate senzațional datorită acestui mic detaliu din ținuta unei femei – rujul 🙂 Și am fost provocată de AVON să încerc o nuanță total diferită de ce am purtat până acum pe buze – am ales rujul roșu din noua linie 3D plumping. Deși mai sceptică, mai timidă, mai cu moderație, am reușit deja să percep rujul roșu ca un must have în trusa de machiaj 🙂 Mai ales că vine toamna, chiar trebuie să aveți un ruj roșu! 

Să vedem cum îl folosim, când și ce greșeli să evităm când purtăm rujul roșu pe buzele noastre.

Rujul roșu se aplică după ce ai dat cu o bază de machiaj peste buze sau un strat fin de fond de ten. Cel mai bine să aplici rujul roșu cu o pensulă specială, pentru precizie. Sau îl poți ruja și ulterior poți rectifica imperfecțiunile cu un bețișor de vată înmuiat într-o picătură de fond de ten. După primul strat de ruj, tapetează buzele cu un șervețel de hârtie, aplică un pic de pudră pe buze și cel de-al doilea strat de ruj. Pentru un plus de volum, aplică gloss doar pe centrul buzelor.

Dacă ai tenul deschis la culoare și vrei să porți ruj roșu, este recomandabil să optezi pentru un fond de ten mai închis. Altfel, riști să obții un contrast prea puternic pe față și vei părea mult prea palidă. Te poate ajuta în acest sens și fardul de obraji.

Rujul roșu are și el momentul și locul lui potrivit. Nuanțele aprinse de roșu sunt recomandate pentru ocaziile nocturne, iar cele mai naturale pot fi purtate și la birou.

Rujul roșu ca orice altă nuanță închisă de ruj trebuie să stea perfect pe buze, să nu iasă din conturul lor, de aceea cel mai bine e să folosești și un creion de contur.

Pentru buze subțiri se recomandă nuanțe deschise de roșu, culorile închise nu vor face decât să subțieze și mai mult buzele.

Dacă optezi să pui pe buze ruj roșu, atunci ai grjă ca machiajul ochilor să fie cât mai natural. De asemenea, ai grijă să nu exagerezi cu bijuteriile.

Mulțumesc mult AVON pentru provocare, pentru un ruj hidratant, de o culoare vibrantă. Apropo, dacă v-a plăcut nuanța de roșu, dați comandă anume rujul 3D plumping „Power Trip” 🙂 Eu ador această nuanță, pentru că arată sexy și pasional, ci și pentru că vizual crează percepția de dinți super albi! Vedeți și voi mai jos 🙂

Pasiune, culoare și zâmbet!

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s