#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Mix de emoție, iubire și pasiune – alura prezenței Nikita Rinadi la Chisinau Fashion Night

Scrie un comentariu

11996376_1129501940397379_1707295673_o

Creațiile vestimentare ale brandului Nikita Rinadi au făcut senzație în rândul femeilor din Republica Moldova, s-au urcat pe podiumurile internaționale și au scris succesul designerului Nadya Gudumac capitol cu capitol. Pe 12 septembrie, în cadrul Chisinau Fashion Night, brandul Nikita Rinadi promite o colecție inspirată din personalitatea unei femei a cărei filosofie de viață a făcut istorie în literatura universală. 

Designerul Nadya Gudumac a declarat pentru Ladylike că va prezenta pe 12 septembrie o colecție deosebită, care deja s-a bucurat de succes la un fashion week organizat de curând în Strasbourg. „Hainele sunt din colecția Haute Couture și sunt inspirate din personalitatea unei femei puternice, pe care o veți recunoaște când veți admira colecția”,  menționează designerul Nikita Rinadi. Abia aștept să aplaud acest moment de succes al Nadyei.

Un moment plin de mister, senzualitate și putere femenină, aceasta promite brandul Nikita Rinadi să ofere publicului în cadrul fashion show-ului marca din inimă Chisinau Fashion Night. „E prima dată când participăm în proiectul Din Inimă și evident că vom avea grijă să ne remarcăm, ca de fiecare dată”, a declarat Nadya Gudumac pentru Ladylike.

Ne vedem la fashion show-ul din 12 septembrie, unde vom trăi momente unice alături de colecții unice, vom simți cum vibrează succesul în moda autohtonă și vom aplaua oamenii de succes ce-i naște Moldova.

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s