#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Chisinau Fashion Night: Brrr-ul de toamnă-iarnă e mai stilat cu BRIO!

Scrie un comentariu

11147847_1048526178525045_3007834377265997387_o

Colecția exclusivă de toamnă-iarnă a brandului autohton BRIO și-a făcut prima ieșire publică la cel mai important eveniment de modă a sezonului – Chisinau Fashion Night marca Din Inimă. Am remarcat în colecția BRIO  Exclusive o combinație originală dintre clasic și elegant, dintre textile ușoare și grele, dintre culori tari și strălucire. Lux dozat, ideal pentru zi, dar și pentru seară – acestea ar fi caracteristicile-cheie ale colecției.

Hainele din colecția BRIO Exclusive sunt croite din dantelă fină, mătase naturală, lână, velur și inserații aurii, pe scurt tot ce ar însemna rafinament vestimentar de toamnă-iarnă. Regăsim în colecție culori nude și nuanțe pastelate, dar și un albastru intens și auriu, colecția reușind să acopere toate preferințele cromatice ale fashionistelor.

Ador paltonașele deschise la culoare purtate pe timp ploios sau posomorât. Și așa mi-au căzut tronc și pardesiile din colecția Brio Exclusive, care au croieli diverse – cu mâneci și de o lungime ce coboară mai jos de genunchi, cu mâneci și scurt, precum și un model fără mâneci foarte trendy de altfel. Designerul BRIO, Cristina Culish, a declarat pentru Ladylike că ar urma să apară alte modele de paltonașe, în culori vibrante.

Aceste creații vestimentare deosebite le găsiți în show room-ul BRIO, de pe str.Decebal 80 și vor avea prețuri pe măsura unei colecții exclusive. Designerul brandului BRIO a declarat pentru Ladylike că vor fi create în curând modele asemănătoare și din textile mai accesibile la preț, care vor putea fi găsite prin toate magazinele BRIO și în centrele comerciale Gemeni și Unic.

Îmbracă stilat BRRR-ul de toamnă-iarnă în BRRRIO 🙂

logo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s