#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Un nou masterclass marca Meatless Friday by Ladylike

Scrie un comentariu

LOGO

Blogul Ladylike te invită la cel de-al doilea Masterclass Gastronomic din campania Meatless Friday by Ladylike. Evenimentul va avea loc pe 2 octombrie, în salonul gastronomic Lo Chef. Vom învăța să gătim trei rețete deosebite de la Danu Marian, un iscusit bucătar ce a învățat meserie prin orașele Italiei. Pentru a găti cu adevărat sută la sută italienește trebuie să folosim și produse made in Italy, iar în acest sens ne va ajuta Casa Rinaldi, care va oferi produsele pentru gătit sănătos și gustos.

Masterclass-ul are o alură și mai italienească cu sprijinul produselor cosmetice bio marca Antos. Astfel, prin campania Mealtess Friday avem grijă nu doar de sănătatea interioară a participanților, ci și cea exterioară.

La fel ca și în masterclass-ul anterior apreciem foarte mult susținerea importantă oferită de Avon și Medpark, iar la acești parteneri de frumusețe s-a mai alăturat unul foarte valoros și apreciat tot mai mult în Moldova – Detox Delivery.

12033186_10154173303578066_1330915704341826614_nPână vom apuca să gătim și să mâncăm, vom savura din vinurile bune marca Asconi și vom ronțăi din covrigeii deosebiți Gusto Pretzel. În lista de parteneri de argint ai masterclass-ului avem și un nou partener, organizator de evenimente bazate pe Art Terapie – este vorba despre Atelier de Feminitate. Participantele vor avea șansa să primească invitații la evenimentele acestui Atelier.

Partenerul media al campaniei Meatless Friday este site-ul pentru femei EA.md.

Astfel, vom găti, ne vom distra, vom cunoaște oameni noi, vom mânca propriile creații culinare și vom primi și cadouri-surpriză de la partenerii evenimentului.

Meatless Friday by Ladylike este o campanie ce promovează în premieră în Moldova reducerea consumului de carne pentru cel puțin o zi pe săptămână – pentru că Ladylike te vrea perfect sănătoasă, mereu tânără și din ce în ce mai fermecătoare.

Evenimentul Vegetarian Masterclass pe facebook.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s