#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

În toamna 2015, se poartă machiajul nude și imperfect

Scrie un comentariu

În toamna 2015, se poartă machiajul cât mai natural, tenul perfect acoperit, în rest – se poartă imperfecțiuni, machiajul fără linii bine definite, chiar ușor neglijente. Efectul de buze sărutate sau efectul de machiaj ușor șters, care îți amintește de imaginea ta în oglindă la finalul unei petreceri, nu mai sunt considerate o eroare de machiaj, ci sunt un trend în această toamnă. Vezi ce se mai poartă în materie de make-up în toamna lui 2015.

În acest sezon vom folosi un fond de ten cu efect matifiant și cu o putere mare de acoperire. Eu sunt, după cum bine știți, adepta BB și CC cream-urilor, dar pentru a obține un efect de ten fără imperfecțiuni, mi-am luat pentru această toamnă un fond de ten de la Lambre. Acopăr pigmentațiile cu batonul corector verde tot de la Lambre, apoi dau cu fondul de ten pe toată suprafața feței cu ajutorul pensulei de machiaj, iar în zonele cu imperfecțiuni aplic fondul de ten prin tapare.

Pentru ochi, vom folosi în acest sezon pudre ce dau luminozitate și sclipire. Vom opta pentru umbre naturale, o nuanță-vedetă în acest sezon fiind oranjul piersic. Un punct important al ochilor este pleoapa de jos, care în această toamnă se cere accentuată și bine fardată. Înarmați-vă cu un eye liner e sfatul meu! 🙂 Mai jos sunt trei bloggerițe care le urmăresc cel mai des în partea ce ține make-up – Ana Ciorici, Camila Coelho și Carli Bybel. Recomand să vă inspirați din tutorialele lor.

SS34

În această toamnă renunțăm la fardul de obraz de culoare roz și optăm pentru nuanțe oranj, nisipoase, pentru a da un plus de senzualitate tenului – o caracteristică atât de necesară și atât de specifică frumuseții de toamnă. Avem grijă din nou să nu avem pe față linii de pudră bronzantă sau de blush, ci să fie o trecere ușoară de la culoarea fondului de ten la nuanțele celorlalte produse de machiaj.

URSULA-2

Genele trebuie să fie bine fardate, lungi, dese, cu efect de gene false. De asemenea, se poartă sprâncenele bine conturate, dar fără a le denatura forma lor firească – este chiar un trend să optezi pentru o formă mai masculină a sprâncenelor. Altfel spus, să le lași mai groase, nu neapărat perfect pensate și să nu trasezi linii când le fardezi. Pictează, nu fă desen liniar pe fața ta 🙂Screen Shot 2015-03-13 at 8.25.03 PM

Culorile intense de ruj sunt un must-have în această toamnă – bordo, violet, roșu. Pentru a obține efectul de buze sărutate, e suficient să aplici mai întâi un balsam de buze, apoi rujul în nuanța dorită și apoi cu degetul să tapezi conturul buzelor, pentru ca să nu existe o linie de hotar bine definită.

Artă, nu desen liniar – acesta ar fi sloganul machiajului de toamnă 2015!

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s