#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Vegetarian masterclass no.2 – un nou eveniment al aromelor și gusturilor prietenoase cu sănătatea ta

Scrie un comentariu

Morgoci00243

Ladylike a organizat un nou masterclass gastronomic în cadrul campaniei Meatless Friday și s-a dovedit a fi un eveniment foarte dorit, frumos, cu multe senzații unice pentru participante și cu multe surprize frumoase. Au fost participanți care au luat parte și la primul masterclass vegetarian și dintre ei mulți îi voi revedea cu mare drag și la următorul, cel din 6 noiembrie. 

Locația evenimentului a fost ca și data trecută unicul salon gastronomic din Moldova – Lo Chef. Meniul gătit a fost total deosebit, din ingrediente speciale, cu mici detalii ce au făcut senzație în farfuriile noastre. Chef-ul Danu Marian a reușit să facă tot procesul de gătit nu doar util, dar și interesant și distractiv.

A fost un eveniment în culori de toamnă, cu mirosuri îmbietoare, gusturi divine și toată aceste epopee gastronomică a fost realizabilă în lipsa cărnii, considerată de unii atât de necesară pentru a-ți satisface de deplin plăcerile culinare.

Am gătit trei feluri de mâncare – un antreu din spanac, ca fel principal am preparat pește roșu în foietaj, iar desertul ușor și deosebit al evenimentului a fost tarta cu pere și ciocolată în sos de cremă englezească. Nu știu dacă tot acest mix de cuvinte vă inspiră într-un fel poftele și gusturile, dar credeți-mă, a fost o adevărată nebunie culinară la masterclass 🙂 Toate aceste rețete le găsiți pe pagina de facebook a evenimentului pe care o accesați aici.

Așa cum îmi place mie să zic – am fericit nu doar burticile, ci și sufletele participantelor, cu cadouri frumoase de la partenerii evenimentului. Fetele au primit un demachiat de ochi de la cosmetica naturală Antos, sută la sută bio, din ingrediente naturale precum extract de muşeţel, apă de hamamelis, apă de flori de portocal. Mult bucurie a adus participantelor și cosmetica decorativă oferită de Avon. O altă companie prietenoasă cu frumusețea femeilor și care a acceptat să ofere 3 vouchere celor mai norocoase participante este Medpark.

Desigur mari mulțumiri efortului și pasiunii cu care Marian Danu își face meseria în studioul său gastronomic Lo Chef. De asemenea, mari mulțumiri Casa Rinaldi, care nu doar că a oferit produse valoroase pentru gătit, dar și daruri pentru fiecare participantă. Pentru că frumusețea vine din interior, la eveniment am avut un alt partener foarte valoros – Detox Delivery.

Partenerii Silver ai evenimentului au fost vinăria Asconi care ne-a făcut seara mai frumoasă cu aromele și gusturile deosebite de vin; Atelier de Feminitate – un proiect frumos destinat în principal femeilor și bazat pe Art Terapie – care a oferit două invitații la evenimentele Atelierului; Gusto Pretzel – covrigii care fac senzație la noi și care i-am savurat cu mare plăcere, trei participante fiind și câștigătoarele a 3 vouchere cu care își vor prelungi plăcerea cu încă vreo 10-15 covrigi 🙂

Pozele sunt realizate de talentatul Alex Morgoci, pe care la masterclass-ul viitor îl vom avea chiar și în lista de parteneri. Cu ce cadou vine Alex, veți afla dacă veniți la masterclass-ul din 6 noiembrie. Decorul e realizat de Ladylike – cu mult drag, în culorile toamnei și cu bunătățile sezonului. Și desigur vreau să menționez site-ul pentru femei EA.md – un important susținător al evenimentelor Ladylike și partenerul media al campaniei Meatless Friday by Ladylike.

De asemenea, mare mulțumesc bloggerilor care mă susțin în tot ceea ce fac – Cristina Gurez, Mihaela Roșcov, Doina Babcinschi, Iuliana Mămăligă, Lia Ciutac, Vlada Cotorobai.

Mulțumesc participantelor pentru implicarea lor, pentru vorbele bune despre eveniment și campanie, dar și  pentru toate sugestiile constructive – apreciez foarte mult. De asemenea, mulțumesc celor care și-au dorit să vină la eveniment, dar nu au apucat să-și rezerveze un loc – voi m-ați determinat să organizez un al doilea masterclass în această toamnă 🙂 Mari mulțumiri partenerilor și tuturor oamenilor care au gânduri bune despre acest proiect!

Morgoci00109

Vreau să amintesc că Meatless Friday by Ladylike este o campanie la nivelul Republicii Moldova care face parte din campania globală Meatleas Monday. Este o campanie lansată de blogul Ladylike și are drept scop de a reduce consumul de carne prin renunțarea la aceasta pentru cel puțin o zi pe săptămână și anume, vinerea. În fiecare vineri, Ladylike îți propune rețete de gătit fără carne. Campania are și o pagină de facebook, la care te încurajez să dai like și să faci parte din această comunitate – să postezi ce mănânci și unde mănânci fără carne și să vezi ce rețete inedite recomandă alte persoane din comunitate. 

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s