#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Must-have colors and shades for fall

2 comentarii

ImG00259Cărămiziul este una dintre culorile ce emană aer tomnatic, iar dacă mai punem că această culoare se regăsește într-o fustă midi din lâniță, atunci vorbim nu doar de stil, dar și de ținere de cald 🙂 Am asortat fusta cu o bluziță cu un print deosebit, cu iepurași mici și floricele. Cea mai puternică pată de culoare în ținuta din imagini vine de la nuanța bordo a pantofilor din piele lăcuită, cu tocuri înveliți în piele întoarsă. Vezi mai jos unde găsești aceste hăinuțe deosebite, dar și câteva ținute în aceleași nuanțe de culori purtate de bloggerițele internaționale pe care le urmăresc eu cel mai des.

Această fustă deosebită este dintr-o colecție mai veche a brandului autohton Nanetty. Am fost de curând în magazinul Nanetty de pe strada Bănulescu Bodoni 47 și am văzut un sacou foarte deosebit făcută din același textil, care de altfel era chiar la reduceri. Nu știu dacă mai găsiți aceste haine în magazin, dar merită să încercați și să mergeți în magazin, oricum sunt sigură că vă veți îndrăgosti de hainele create de Natalia Bolohan, designerul brandului.

Și bluzița este creație a aceluiași brand autohton și, din câte am putut remarca, mai sunt câteva cămăși de acest gen în magazinul Nanetty. De asemenea, le puteți găsi și în varianta fără mâneci.

Pantofii sunt Zara, îmi sunt foarte dragi, pentru că îi pot asorta la foarte multe haine. De curând, am descoperit și un spray pentru pantofi care poate fi folosit pentru orice tip de material de pantofi, astfel încât faptul că sunt o combinație dintre piele lăcuită și piele întoarsă nu mai este o problemă pentru mine. Este un spray de la Nanopro, pe care l-am procurat cu 31 RON de la Palas Mall din Iași.

Ador această gamă de culori care sunt foarte calde și subtile, emană multă feminitate și o eleganță matură. Vedeți mai jos câteva ținute din aceeași gamă cromatică, purtate de la cele mai favorite bloggerițe pe care le urmăresc – Anabelle Fleur, Camila Coelho și Doina Ciobanu.

Toamna este cel mai potrivit anotimp pentru ținute misterioase 🙂 Nu ratați un decor atât de frumos pentru a vă purta feminitatea și eleganța 🙂 Fiți suprinzătoare prin prezență și cuceritoare prin atitudine… 

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

2 gânduri despre „Must-have colors and shades for fall

  1. Pingback: La mulți ani pentru Natalia Bolohan – designerul care mă scoate din tipare! | #ladylike

  2. Pingback: Pantofii mei favoriți sunt… mărimea 37 | #ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s