#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Sweet elegance made in Moldova

2 comentarii

DSC_0933

Ador ținutele care exprimă eleganță, dar și dulceață în același timp 🙂 Un astfel de stil conferă foarte multă feminitate și gingășie și nu ține de trenduri și de modă, pentru că, așa cum zicea și Yves Saint Laurent, „moda trece, stilul este etern.” 🙂 Este un stil ce mă caracterizează și vă recomand și vouă să puneți tendințele pe planul doi și să alegeți în primul rând ce se potrivește mănușă personalității voastre. 

DSC_0952

Probabil cel mai drăgălaș detaliu din ținuta mea este fustița 🙂 Este o fustă creată de brandul autohton BRIO, în care regăsesc gingășia și dulceața Cristinei Culish – designerul brandului. Este o fustă dintr-o colecție mai veche, dar cred că o mai puteți găsi prin magazine, la un preț de 500 lei.

Ador combinația dintre rozul zmeură și gri închis – e cea mai indicată combinație de altfel 🙂 Acest roz se poate combina foarte reușit de asemenea și cu galbenul–maroniu, cu verde lime, mentă verde, precum și cu maro. La fel și gri-ului îi stă bine cu astfel de culori capricioase și vibrante cum sunt fuchsia, roșu, purpuriu, roz și albastru.

Cu siguranță vă întrebați de unde este geanta – este adorabilă, superbă și poate fi asortată nu neapărat culorii pantofilor sau hainei, ci poate fi pata de culoare a ținutei care să te scoată din anonimat imediat 🙂 Este o creație autohtonă, marca Vitalie Burlacu. O găsiți în magazinele brandului la prețul de 1100 lei. Unde anume? În showroom-ul brandului de pe Bd. Decebal 139, în centrul comercial Zorile de pe str. Calea Ieșilor 8, la etajele 1 și 2, în centrele comerciale Gemeni (et 2, but. 60) și Atrium (et 1, but. 46), precum și în magazinul Linella de pe str. Ion Domeniuc 12, et 2.
DSC_0982

Pantofii sunt unii dintre cei mai adorabili pantofi din colecția mea 🙂 Mult timp am căutat o astfel de pereche de pantofi și destinul a făcut să vizitez un magazin Z outlet și să-i găsesc pe ei 🙂 Culoare apetisantă, exact mărimea mea, toc nu atât de înalt, decupați astfel încât să lase degetele la vedere – ador acest tip de pantofi. E mai greu cu întreținerea, de aceea am grijă să am încă o pereche de pantofi la mine, în caz că mă prinde ploaia să nu-mi bag „zmeura” la apă 🙂

Probabil ați remarcat și cerceii supradimensionali – îi ador! 🙂 I-am procurat de pe asos.com, dar deja sunt out of stock 🙂 Însă am ales câteva link-uri cu cercei care ar merge excelent pentru acest outift și care sunt în stoc și îi puteți procura – ASOS OVERSIZE CRYSTAL SWING EARRINGSASOS CHAIN SEMI CIRCLE EARRINGSASOS STATEMENT OCCASION EARRINGSASOS STERLING SILVER TRIANGLE ETCHED EARRINGS.

DSC_0962O toamnă cu multă senzualitate, dulceață și eleganță! Fiți drăguțe cu oamenii, drăgostoase cu cei dragi și impresionante pentru propria persoană 🙂 Cuceriți-vă în fiecare zi!

logo

Photographer: Natalia Shestakova

Dress: BRIO

Bag: Vitalie Burlacu

Blouse: ASOS

Location: Vienna, Austria

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

2 gânduri despre „Sweet elegance made in Moldova

  1. Pingback: Mix dintre eleganță și inocență | #ladylike

  2. Pingback: Culorile fac un joc frumos pe corpul femeii | #ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s