#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

See the relationship between clothes and personality

4 comentarii

DSC_0904O ținută dulce, în care orice detaliu și accesoriu stă atât de drăgălaș, nici nu știu ce aș putea spune mai mult decât vorbesc pozele de la sine 🙂 Și haina chiar schimbă atitudinea – o dată ce am îmbrăcat această rochie discretă, femenină, cu un guleraș și mânecuțe ce aduc aminte de anii de liceu, am devenit o mielușă 🙂 Ador textilele și printurile cu care lucrează brandul Nanetty și îmi place să port mai degrabă printuri decât monocromatică, pentru că anume așa voi fi cu siguranță mereu diferită și irepetabilă 🙂

Ați remarcat cu siguranță și geanta care dă un aer de eleganță mixat cu un aer de cochetărie, iar combinația dintre acest albastru cuminte și bordo-ul pantofilor – mmmm, o adevărată nebunie cromatică, că altfel nu știu cum să mă exprim, nu cunosc termenii ștințifici, dar aici nici nu e loc de știință, totul e artă! Și Vitalie Burlacu face o adevărată artă din genți.
DSC_0886
DSC_0890Această geantă Vitalie Burlacu, atât de specială datoriă culorii, design-ului deosebit, dar și atât de ușor de asortat ca cromatică și ca stil, face parte din colecția de toamnă 2015. Geanta este din piele naturală și costă 950 lei. O poți găsi în magazinele Vitalie Burlacu: în showroom-ul de pe Bd. Decebal 139, în centrul comercial Zorile de pe str. Calea Ieșilor 8, la etajele 1 și 2, în centrele comerciale Gemeni (et 2, but. 60) și Atrium (et 1, but. 46), precum și în magazinul Linella de pe str. Ion Domeniuc 12, et 2.
DSC_0895Bijuteria asta de rochie, deosebită prin imprimeu, gulerașul și mânecile albe, dar și năstureii din spate, din păcate, nu cred că o mai găsiți în magazinul brandului Nanetty. Și totuși vă îndemn să mergeți acolo – magazinul se află pe strada Bănulescu Bodoni 47 – cu siguranță vei găsi ceva frumos, pentru orice ocazie și orice pretenție vestimentară.DSC_0910

Cu această ținută închei sezonul de toamnă marca Nanetty și în curând vă promit noi ținute create de acest brand autohton, la fel de femenine , pentru sezonul de iarnă, dar și noi modele de genți marca Vitalie Burlacu, care cuceresc femeile prin calitate și prin design.

logo

Photographer: Natalia Shestakova

Dress: Nanetty

Bag: Vitalie Burlacu

Shoes: Zara

Location: Vienna, Austria

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

4 gânduri despre „See the relationship between clothes and personality

  1. Pingback: La mulți ani pentru Natalia Bolohan – designerul care mă scoate din tipare! | #ladylike

  2. Pingback: Pantofii mei favoriți sunt… mărimea 37 | #ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s