#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Antos, Casa Rinaldi și Gusto Pretzel – cei 3 parteneri care au susținut toate cele 3 masterclass-uri marca Meatless Friday

Scrie un comentariu

11846132_10203376662977162_919707335_n

Pe 6 noiembrie a avut loc cel de-al 3-lea masterclass marca Meatless Friday by Ladylike. Până vin și pozele de la Alex Morgoci, care savurează acum clipele unice de a fi lângă aleasa lui care i-a spus DA în acest week-end, eu țin să mulțumesc mult tuturor celor care fac ca aceste masterclass-uri să fie de-a dreptul minunate!

Un mare mulțumesc gazdei evenimentului – chef-ul Marian Danu, care mereu impresionează, generează doar emoții pozitive și inspiră femeile să se reinventeze în bucătărie. De asemenea, vreau să menționez în mod special trei parteneri care au susținut toate cele 3 masterclass-uri organizate în cadrul campaniei – cosmetica naturală ANTOS, produsele și ingredientele din bucătăria italiană marca Casa Rinaldi și covrigăria Gusto Pretzel.

Am descoperit produsele bio Antos în primăvara acestui an și de atunci, nu mă pot despărți de ele, am și frică uneori să folosesc altceva când, în anumite circumstanțe, se întâmplă că nu le am la îndemână 🙂 Diminețile mele încep cu gelul de curățare și crema pe bază de proteine de orez, precum și un pic de cremă anticuperoză. Folosesc crema hidratantă pentru corp după fiecare duș și îi ador mirosul ușor dulceag, dar și efectul care îl are pe piele. Acest ritual matinal de frumusețe îl repet și seara, iar, în plus, folosesc și un produs marca Antos destinat pentru demachierea ochilor. De asemenea, pentru tratarea problemelor tenului (acnee, pete post-acneice), aplic peste noapte un piculeț de ser din acizi din fructe – cu ce ten neted mă trezesc dimineață, mmm, și ce bine se mai așează crema și produsele de machiaj pe o textură moale a pielii… 🙂

Acum testez efectul șamponului marca Antos, care prima dată când l-am încercat nu făcea deloc spumă 🙂 Acum ne-am obișnuit unul cu celălalt și părul meu pare tot mai fericit 🙂 Îmi place mirosul șamponului și al gelului de duș – e natural, neutru, simți că îți faci duș cu flori și plante 🙂 De asemenea, nu pot să remarc mirosul produselor anticelulitice – e atât de plăcut, chiar neașteptat de plăcut pentru un astfel de produs – cine a încercat produse anticelulitice, cunosc probabil mirosul lor înțepător. Dar produsele anticelulitice trebuie lăsate să acționeze și cele marca Antos îți permit acest lucru fără a se pune problema că trebuie să stai în casă sau că trebuie să faci un duș pentru a îndepărta mirosul.

E destul să încercați produsele pentru a vă convinge. Vă recomand să vizitați magazinul ANTOS de pe str. Mihai Eminescu 66, unde veți primi consultațiile necesare, recomandări, chiar și mostre pentru a putea testa produsul înainte de a-l procura.

Ador produsele Casa Rinaldi pentru gustul original, pentru modul în care sunt conservate (în ulei), dar și pentru calitatea specific italiană, acum, prezentă și pe piața din Moldova. Datorită acestor produse, tot ce am gătit în cadrul masterclass-urilor marca Meatless Friday au ieșit mai deosebite, rafinate și artistice.

Ce am încercat de la Casa Rinaldi și recomand și vouă? Am încercat de la ei oțetul balsamic și oțetul de zmeură – mmm, sunt acel mic detaliu care fac diferența în farfurie. Crema de trufe este senzațională, făcând din orice felie de pâine o gustare impresionant de gustoasă. Ce să  mai zic de hamsiile conservate în ulei, sosul pesto, paste, parmezan, roșiile confiate și deserturile fine – totul este extrem de bun și face ca farfuria ta să arate una de clasă 🙂 Iar cafeaua, mmm, cafeaua, e Mamma Mia! 🙂

Cine nu a auzit niciodată de Gusto Pretzel și nu a gustat din covrigii lor? Nu prea cred că este cineva care să poate trece indiferent pe lângă mirosul îmbietor al acestor covrigi mereu proaspeți, puhavi și super gustoși! Gusto Pretzel a potolit foamea participantelor la masterclass-urile marca Meatless Friday, iar la ultimul masterclass muffinsurile Gusto Pretzel au servit ca piese-cheie de decor. Mulțumesc mult Nataliei Bolohan pentru generozitate și pentru astfel de gustoșenii greu de refuzat chiar și atunci când ești la dietă 🙂

Vreau să reamintesc că Meatless Friday este o campanie ce promovează reducerea consumului de carne prin excluderea acesteia din alimentație pentru cel puțin o zi pe săptămână. Campania a fost lansată în premieră în Moldova de blogul pentru femei Ladylike, a cărui autoare este Daniela Dermengi, și este promovată ca o campanie de educare alimentară a populației. Masterclass-urile gastronomice sunt primele proiecte organizate în cardul acestei campanii și de fiecare data sunt susținute de diverși parteneri.

Cel de-al treilea masterclass marca Meatless Friday by Ladylike a avut ca parteneri de aur cosmetica naturală ANTOS, bijuterii hand-made Stasya Bijoux, produsele și ingredientele din bucătăria italiană marca Casa Rinaldi, compania de cosmetică și parfumuri L’Ambre și salonul Doctor Lica, iar partenerii de argint sunt fotograful Alex Morgoci, covrigăria Gusto Pretzel, brandul autohton de haine pentru femei Nanetty și site-ul pentru femei EA.md.

Citește pe blogul Ladylike de ce ar trebui să renunți carne, iar detalii despre masterclass-ul nr.3 și rețetele gătite în cadrul acestuia le găsești pe pagina de facebook a evenimentului, dar și pe pagina de facebook a campaniei Meatless Friday by Ladylike.

pt blog

Cu pozele, rețetele pregătite la masterclass-ul din 6 noiembrie, dar și cu anunțul despre următorul masterclass revin foarte curând.

Mâncați echilibrat, mișcați-vă cât se poate de mult și aveți grijă și de sănătatea sufletului vostru!

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s