#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Geanta trapez – un trend în sezonul toamnă-iarnă 2015/2016

2 comentarii

DSC_0751Mie deja mi s-a făcut dor de străzile vieneze și am revenit la ele, cel puțin imaginar, prin revederea acestor poze de pe faimoasa stradă Mariahilfer, zonă a  Vienei unde se face shopping la greu 🙂 Dar așa cum v-am obișnuit, promovez moda autohtonă în orice țară nu aș merge și aproape tot ce vedeți pe mine în aceste poze, cu mici excepții, sunt branduri de Moldova. Și aș vrea să încep cu geanta – este o creație Vitalie Burlacu și print-ul ei aduce aminte de „dogtooth print”, foarte trendy de altfel, pe care adeseori îl vom găsi în combinație cu nuanțe de roșu și bordo.

Vitalie BurlacuGeanta este din piele naturală și are acum un preț de 770 lei. O poți comanda online accesând aici, o găsești și în alte combinații de culori, iar livrarea pe teritoriul orașului Chișinău costă 50 lei, iar în afara capitalei – 100 lei. Te poți asigura de calitatea și originalitatea acestei genți dacă vizitezi magazinele Vitalie Burlacu: în showroom-ul de pe Bd. Decebal 139, în centrul comercial Zorile de pe str. Calea Ieșilor 8, la etajele 1 și 2, în centrele comerciale Gemeni (et 2, but. 60) și Atrium (et 1, but. 46), precum și în magazinul Linella de pe str. Ion Domeniuc 12, et 2.DSC_0722Fusta și sacoul sunt My Revival. Le-am procurat în anii anteriori. Fusta chiar am scurtat-o în jumătate de la lungimea ei inițială, pentru a-i da un aer mai cochet. Bluza este ZARA și o ador pentru că dă un aer de feminitate și eleganță oricărei ținute.

DSC_0775

Pantofii din piele lăcuită sunt pur și simplu adorabili și reușesc să dea acea pată de culoare outfit-urilor pe care le experimentez zi de zi. Bordo e o culoare foarte femenină și aș zice că e un must în sezonul de toamnă. Sunt procurați de la ZARA, dintr-o colecție mai veche.DSC_0760

Un noiembrie colorat și stilat vă doresc!

logo

Photographer: Natalia Shestakova

Bag: Vitalie Burlacu

Shoes: Zara

Blouse: Zara

Skirt: My Revival

Jacket: My Revival

Location: Vienna, Austria

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

2 gânduri despre „Geanta trapez – un trend în sezonul toamnă-iarnă 2015/2016

  1. Pingback: Stilul business prinde culoare | #ladylike

  2. Pingback: Pantofii mei favoriți sunt… mărimea 37 | #ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s