#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Folosește creionul alb în machiaj, pentru un aer de prospețime și naturalețe

Scrie un comentariu

White-Eye-LinerCreionul alb este un produs de machiaj minune care te ajută să pui în evidență ochii, să-i faci să pară mai mari, să ascunzi oboseala din ei și să le dai multă luminozitate, un aer de prospețime și naturalețe. Un machiaj simplu realizat cu creionul alb se poate combina cu orice stil vestimentar – de la clasic până la casual. Vezi în continuare câteva trucuri de machiaj realizate cu ajutorul creionului alb.

Pentru luminozitate, privire profundă și un look proaspăt, aplică creion alb în colţul intern al ochilor (fă un ușor V în colțul intern) şi pe pleoapa inferioară. Folosește-ți degetul inelar pentru a-l uniformiza, unele creioane au în partea opusă și o pseudo-pensulă pentru a o folosi în acest scop. De exemplu, creionul meu alb este de la L’Ambre este prevăzut cu un burețel la celălalt capăt cu care „blur-ez” produsul. Spre exteriorul ochilor, se recomandă ca linia realizată cu creionul alb sub gene să fie un pic mai groasă.

pen

Creionul alb se poate folosi cu succes și cu efect scontat și pentru conturarea pleoapei superioare. Un rezultat interesant vei obține dacă folosești aproape de baza genelor un eyeliner negru.

Dacă vrei să obții efect de ochi mai mari, conturează conjunctiva cu un creion alb. Poți folosi creionul alb și pentru iluminarea arcadei, ceea ce va avea și efect de ridicare a ochilor. De exemplu, în cazul meu, eu am o privire plângăcioasă, iar creionul alb mă ajută să „fericesc” privirea 🙂 Dacă tot vorbeam de sprâncene, creionul alb te poate ajuta la pensat – faci un contur în jurul sprâncenelor (după cum îți dorești forma lor) și pensezi doar în afara liniei create de creion.

white-eye-pencil-on-small-eyes

Creionul alb se poate combina în machiajul ochilor și cu alte nuanțe, cum ar fi bleu-marin-ul, rozul fuchsia, verde. Pe buze, poți pune nuanțe intense de ruj care se vor echilibra cu angelica ta privire pictată în alb 🙂

Creionul alb pentru ochi îl poți folosi nu doar pentru ochi. Cu el poți ascunde mici imperfecțiuni, aplicându-l pe pete maronii, roșii sau pe coșuri uscate, înainte de a aplica corectorul/fondul de ten.

Creionul alb se poate folosi inclusiv pentru accentuarea buzelor. Dacă aplici creion alb în zona arcului lui cupidon, vei obține un plus de luminozitate și volum pe buze.

gxnca

O toamnă visătoare vă doresc, să dormiți bine și frumos, să dormiți suficient, iar atunci când nopțile vă sunt albe, dimineața să optați tot pentru alb – un creion alb care să vă redea aerul de prospețime atât de necesar femeilor pentru a se simți atrăgătoare!
logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s