#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Detox Delivery – un nou experiment pentru trupul și sufletul meu

Scrie un comentariu

Green-Juice-The-Trent

De felul meu, sunt omul experimentelor. Și îmi place să-mi șochez organismul, să-mi depășesc limitele, să fac sacrificii de dragul unui corp frumos și sănătos, lucruri care la nivel de subconștient mă fac mai fericită. 

Am reușit să slăbesc foarte mult cu dieta celor 2 zile pe săptămână de post negru (miercuri și vineri), doar cu apă și miere. Și reușesc să mă mențin de mai bine de 3 ani destul de bine. Mai apar 1-2 kg pe care am grijă imediat să le dau jos, prin sport mai mult și dietă (optez de obicei pentru dieta disociată).

Dar îmi doresc să slăbesc mai mult și să cobor mai jos de nivelul critic de 53-54 kg. Așa că de mâine, 1 decembrie 2015, eu încep programul Superdetox de la Detox Delivery – un nou experiment pentru trupul și sufletul meu 🙂 Abia aștept să vă povestesc despre rezultate, care nu le voi căuta neapărat pe cântar, dar și în starea mea de spirit 🙂

Nu știu exact ce combinații de sucuri urmează să beau în următoarele 5 zile, dar de asta are grijă Corina Dascălu, cea care a creat conceptul de Healthy Combination și a lansat proiectul Detox Delivery în Moldova.

Pe lângă faptul că îmi doresc să dau jos niște kilograme, am așteptări că cura de detoxifiere îmi va asigura energia necesară pentru toate proiectele pe care le am și care mă consumă destul de mult. De asemenea, sper că voi obține și un aspect mai sănătos al pielii, mai greu de întreținut pe timpul rece al anului. Detoxifierea e bună printre altele și pentru cei care suferă de insomnie, au astenie, dureri de cap, precum și probleme ca balonarea și constipația.

Eu duc un stil de viață destul de sănătos, de aceea m-am pregătit de programul de detoxifiere doar prin faptul că azi am mâncat doar fructe. Dacă însă obișnuiești să exagerezi cu fast food, prăjeli, zahăr, sare, atunci cel puțin o săptămână trebuie să renunți la ele și abia apoi să începi programul de detoxifiere.

Eu azi am savurat doar o cafea, iar în cele 5 zile de sucuri voi renunța total la ea – maaaari schimbări se așteaptă în organismul meu, o ieșire din zona de confort alimentar de toată frumusețea și eficiența, abiaaa aștept să văd cum e! 🙂 Și îmi aștept cumințică suculețele de la Corina care mi le va livra acasă GRATUIT 🙂 Tot gata pregătit, tot livrat, doar să vrei să trăiești sănătos 🙂

Dacă vrei și tu să faci o detoxifiere înainte de sărbătorile de iarnă, să știi că ar trebui să te grăbești – mai sunt două perioade de SUPERDETOX (5 zile) până la finele anului (08.12.2015-12.12.2015 și 15.12.2015-19.12.2015).

Poți completa formularul de înscriere la program aici. Dacă ai nevoie de alte detalii, o poți contacta pe Corina Dascălu la  e-mail-ul detoxmoldova@gmail.com sau o poți contacta la nr. 079130303.

detox_delivery-1024x704

Vă urez succese în atingerea țelurilor voastre ce țin de alimentație, mișcare, corp frumos, chip zâmbitor și suflet curat 🙂 Și doresc și mie mari succese, să trec cu brio de acest test al detoxifierii. Zilnic vă voi ține la curent cu senzațiile trăite și impresiile lăsate de fiecare suculeț în parte. Urmăriți-mi pagina de facebook și instagram-ul. Vedeți link-urile mai jos.

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s