#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Cristina Popovici: „O femeie stilată este o femeie de succes!”

Scrie un comentariu

Cristina Popovici – cu siguranță nu e prima când citiți acest nume pe blogul meu. Da, ea este stilista care are grijă mereu să fiu asortată, combinată și originală la fiecare sesiune foto realizată pentru Nikita Rinadi. Ca protagonistă a acestui interviu, Cristina ne-a dezvăluit câteva detalii despre relația deosebită care o are cu moda și ne-a vorbit despre noul său proiect destinat femeilor – „Învață să fii stilată”.

Cristina, pari a fi o femeie foarte sigură pe sine, foarte independentă și care știe ce își dorește de la viață. Și totuși, ce își dorește Cristina Popovici de la viață și unde se află moda printre aceste perspective de viitor?

Femeia pe care o vezi a crescut în lumea modei de la vârsta de 6 ani și sigur, de acolo a și pornit marea pasiune față de această industrie. Femeia pe care o cunoști își dorește o carieră de succes în acest domeniu care o pasionează. Moda este un spațiu imens și variat. Este important să știi ce anume dorești să iei din această industrie.


Cum ai descrie în câteva cuvinte stilul celor mai multe femei din Moldova cu vârsta cuprinsă între 20-35 ani? Ce greșeli de stil constați cel mai des?

În ultima perioadă observ progrese la capitolul vestimentația femeilor din capitală – shopping-ul online, călătoriile și revistele fashion le permit să-și aleagă un stil aparte. Cu părere de rău, nu toate femeile înțeleg că ținutele pe care le poartă vedetele arată bine pentru că sunt așezate pe o siluetă potrivită. Printre cele mai dese greșeli care le remarca este combinarea a două printuri într-o ținută, se exagerează cu purtarea concomitentă a culorilor extravagante și, nu în cele din urmă, cizmele UGG care sunt demodate deja de mult timp. 


Am reușit să remarc că ai un stil vestimentar non-conformist și obișnuiești și pe mine să mă înveți să port hainele diferit de ceilalți și de cum percepe societatea noastră ca fiind o normalitate. Cum să fim sigure că dacă ne îmbrăcăm diferit, ne îmbrăcăm și cu gust?

Îmi place să experimentez cu stilul și recunosc că mi-am permis să fac și gafe vestimentare, dar din ele te înveți. Recomand 4 lucruri esențiale care nu dau greș:

  • Nu combinați într-o ținută mai mult de un print, sigur în afară de încălțăminte
  • Utilizați într-o ținută 3 game de nuanțe care se armonizează între ele
  • Fiți curajoase și încrezute că arătați minunat, femeile dictează moda nouă (râde)
  • Pentru femeile care nu cunosc regulile de bază în ale modei, le-al recomanda să treacă cel puțin un training sau să se informeze de pe internet pentru a nu arăta neglijent.

Povestește-mi mai multe despre proiectul „Învață să fii stilată” – ce obiective vrei să atingi prin acest proiect?

Este un proiect nou pe piață, pe care vreau să-l dezvolt cu mult drag și străduință. Aș dori să văd femei stilate în rândul femeilor de orice vârstă și să scot sovietismul, care nu mai este actual. Pe viitor se vor desfășura mai multe tipuri de traininguri dedicate stilului, dar nu doar vestimentar. Voi da mai multe detalii după primul training.

Am multe studii și practică ce îmi permit să văd lumea total diferită, de aia după ce am absolvit Universitatea Bocconi, specializându-mă în domeniul modei, am înțeles că industria modei din Republica Moldova  necesită schimbări radicale. Sper să duc la capăt tot ce mi-am pus în plan.


Crezi că o femeie stilată are mai multe șanse să cucerească inima unui bărbat? 🙂

Desigur că da, mai mult decât 100% o pot afirma! O femeie stilată, este o femeie de succes, acesta a fost mereu sloganul meu. Bărbații iubesc, sigur, femei inteligente, frumoase, dar frumusețea se transpune pe gust. A cuceri un bărbat presupune să abordezi un stil aparte, care cu siguranță îi va lăsa gura apă, pentru că astfel arăți ca cireașa de pe tort, cum îmi place mie să zic. Evident că aici nu mă refer să fii vulgară și să mizezi pe delcoteuri și decupeuri. Stilul înseamnă cu totul altceva!

Semnificația cuvintelor pentru Cristina Popovici:

Velvet – catifelat

Roz bonbon – pudrat

XXL – clătite

Ruj negru – curaj

Umbrelă – plouă

Femeia-model – amețitoare

Ladylike – luptătoare

Mulțumesc dragă Cristina pentru acest interviu și îți doresc succese mari în tot ce ți-ai propus tu să schimbi în mentalitatea de fashion care există în Moldova. Mulțumesc și pentru ținutele total deosebite pe care mă încurajezi să le port – cum am mai zis odată, cred că aș „degrada” vestimentar dacă nu ai fi tu 😀

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s