#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Soluția micelară – inovație pentru pielea ta

Un comentariu

bigstock-portrait-of-beautiful-woman-wi-51797662

Un ten curat și bine demachiat este un ten sănătos. Dacă vrei să stai departe de riduri, acnee și să ai un ten luminos, cu o textură fină nu te grăbi să investești în creme scumpe, cu efecte dintre cele mai diverse, ci pornește de la o demachiere corectă a tenului.  Eu una folosesc demachiantul de ochi de la Antos, un ulei de curățare cu proteine de orez tot de la Antos și de curând am descoperit un produs nou care încheie tot ritualul meu de demachiere – soluția micelară. Ce este această soluție și ce efecte are citește în continuare.

Orice demachiant, după cum bine știți, este urmat de o clătire a feței și/sau de o loțiune tonică. Soluția micelară însă acționează ca un demachiant ce nu are nevoie de clătire după ce îl aplici.

Această soluție are în compoziția sa niște agenți de curățare care se aranjează în ansambluri moleculare sferice numite micelii. Acestea au proprietăți calmante, antiinflamatoare, protectoare și captează în interiorul lor reziduurile de machiaj, sebum și alte impurități de pe suprafața pielii.

Conceptual, soluția micelară curăță pielea în profunzime, spre deosebire de demachiantele clasice care șterg doar la suprafață. Sunt doamne și domnișoare care zic că o soluție micelară nu ar putea face treaba unui demachiant, pentru că are o putere de curățire mult mai mică.

Eu nu am încercat niciodată să înlocuiesc demachiantele mele clasice cu soluția micelară, dar ca etapă finală a ritualului de demachiere este minunată această soluție! Îmi lasă tenul super curat, cu o peliculă luminoasă de protecție și cu un aspect sănătos.

Soluția micelară pe care o folosesc eu este de la Noreva și am cumpărat-o din farmacie cu 250 lei, dar are 500 ml – îmi ajunge sper pe jumătate de an 🙂 Voi încerca mai apoi și alte branduri pentru a înțelege mai bine proprietățile specifice ale acestui produs. Apropo, am înțeles că a apărut soluție micelară la AVON, are 200 ml și în noul catalog o găsești la un preț de 69 lei 🙂

O față mereu zâmbitoare să aveți și să vă întrețineți tinerețea și frumusețea cu tot ce înseamnă natural, curat și femenin.

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Un gând despre „Soluția micelară – inovație pentru pielea ta

  1. Pingback: Lichid, spumă sau cremos – ce fond de ten alegi? | #ladylike

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s