#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Experimentează ceva diferit – combinația dintre oranj și albastru

Scrie un comentariu

Portocaliul este o culoare veselă, dar și foarte periculoasă când dai să o asortezi. Culoarea complementară pentru oranj este albastru, dar trebuie să fie un albastru cât mai cuminte, pentru a nu transforma portocaliul în ceva mult prea strident. În ținuta brandului Nanetty pe care o vedeți în imagini, atât nuanța de oranj-maro, cât și cea de albastru navy sunt „așezate” și se potrivesc perfect în tandem cu nuanțele de portocaliu ale pantofilor și genții creație Vitalie Burlacu.

Paltonașele lansate pe piață de brandul Nanetty în această toamnă au un design deosebit, sunt foarte ușoare și perfecte chiar pe timp de iarnă, evident în caz că te deplasezi mai mult cu mașina sau taxi. Este un palton care se așează pe corp fără dificultate, pune accent frumos pe talie, radiază feminitate și este foarte trendy. Paltonul îl găsești în alte două nuanțe – roz zmeură și violet lila.

Paltonul a fost asortat cu o rochie de culoare oranj-maro din tricot, foarte comodă, deosebită ca croială și care ține de cald. După mine rochiile tricot sunt un must-have pe timp de iarnă. Această rochie are o formă conică, foarte apropriată de croielile office style. Poart-o cu tocuri, indiferent că e vorba de pantofi, botine sau cizme. Rochia o găsiți în magazinul Nanetty de pe bulevardul Bodoni 47 în alte două nuanțe – violet mov și galben muștar.

Combinația cuminte dintre albastrul navy și portocaliul maro a fost accentuată de nuanța genții și cea a pantofilor, care derivă din portocaliu, dar sunt mai vibrante. Geanta este creație Vitalie Burlacu și mi se pare pur și simplu fermecătoare. Te întrebi cum să asortezi o geantă portocalie la alte ținute? E suficient să ai o eșarfă în această nuanță sau doar un ruj portocaliu și look-ul tău va fi complet!

Geanta o poți găsi o găsiți în showroom-ul de pe Bd. Decebal 139, centrul comercial Zorile de pe str. Calea Ieșilor 8, la etajele 1 și 2, în centrele comerciale Gemeni (et 2, but. 60) și Atrium (et 1, but. 46), precum și în magazinul Linella de pe str. Ion Domeniuc 12, et 2.

Vitalie Burlacu face și vânzări online, cu livrare – vizitează site-ul vitalieburlacu.md.

Purtați culorile cu încredere și lăsați moda să vă facă viața mai colorată!

logo

Photographer: Mirell Rosh

Outfit: Nanetty

Bag: Vitalie Burlacu

Shoes: Berhska

Earrings: SIX

Location: Chisinau, Moldova

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s