#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Fii diferită de sărbători – lasă rochiile și poartă salopetă

Scrie un comentariu

Sunt și eu ca multe dintre voi – cum e sărbătoare, mi-e gândul la rochițe 🙂 Dar am încercat să vă arătăm împreună cu Nikita Rinadi cât de rafinat poate să arate o salopetă și ce ținută de seară superbă poți obține și fără o rochie sau fustă. Puneți accent pe buze, alegeți o geantă în culoare vibrantă, purtați accesorii mai supradimensionale și ați obținut ținuta perfectă pentru Revelion.

Salopeta este de o culoare pe care profesioniștii o numesc iced coffee, iar în combinație cu pantofii și geanta roșie așa-zisa „cafea înghețată” devine imediat o ținută pasională, care atrage privirile.daniela22Salopeta o găsiți în magazinele Nikita Rinadi din centrele comerciale Sun City și Atrium, la etajul 3. Îmi place foarte mult pentru că e o combinație reușită dintre stilul masculin și femenin, punând accent pe talie cu un cordon deosebit.daniela55Geanta este creație Vitalie Burlacu – se combină foarte ușor, aduce pata de culoare necesară fiecărei ținute, e încăpătoare și foarte stilată.

Geanta este din piele naturală și o poți găsi și în alte nuanțe în magazinele Vitalie Burlacu: în showroom-ul de pe Bd. Decebal 139, în centrul comercial Zorile de pe str. Calea Ieșilor 8, la etajele 1 și 2, în centrele comerciale Gemeni (et 2, but. 60) și Atrium (et 1, but. 46), precum și în magazinul Linella de pe str. Ion Domeniuc 12, et 2. 

Să aveți parte de sărbători frumoase, iar ținutele de Crăciun și Anul Nou să vă completeze fericirea de a fi aproape de cei dragi și să vă lase amintiri plăcute în garderobă 🙂

logo

Photographer: Ellene Mocrii

Outfit: Nikita Rinadi

Bag: Vitalie Burlacu

Shoes: Julia

Fashion stylist: Cristina Popovici

Location: Chisinau, Moldova

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s